Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Lattenbodems

De basis voor een goede nachtrust

Combineer een lattenbodem met onze natuurlatex en pocketvering matrassen en een tweepersoonsbed voor een perfecte nachtrust. Sommige lattenbodems zijn verstelbaar voor extra comfort bij langdurig verblijf in bed door ziekte of als je graag leest of televisie kijkt in bed.

Bij Bedaffair kiezen wij voor massief beukenhouten lattenbodems, handgemaakt in Duitsland. Deze zijn zeer duurzaam, sterk en het meest flexibel. Kijk bij een lattenbodem goed of deze geschikt is voor je matras en uw gewenste ligcomfort. Neem contact met ons op via chat, telefoon of email als u hulp nodig heeft, wij helpen u graag.

- Hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Deze informatie helpt u een handje >

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.