Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Houten ledikanten

Slapen in een houten ledikant geeft rust. Een houten ledikant geeft vaak een landelijke uitstraling. Maar een houten bed kan ook heel goed in een industriële slaapkamer.

Ledikanten in verschillende stijlen, hout soorten en design

Bedaffair.nl heeft een collectie massief houten ledikanten in verschillende stijlen, hout soorten en designs. Onder eigen label importeert Bedaffair massief houten bedden uit Duitsland. Wij werken samen met de prachtige houten ledikanten van Trecompany en design bedden van Müller Möbelwerkstatten. Onze houten ledikanten zijn leverbaar in diverse hout materialen zoals noten, beuken, eiken, wild eiken enz. en diverse kleuren.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem direct contact op, wij helpen u graag verder.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.