Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Metaalvrije bedden

Metaalvrije bedden - Voor een uitgeruste start van de dag

Metaal verstoort het natuurlijke aardmagnetisch veld en kan bij (fijn)gevoelige of hooggevoelige mensen de nachtrust wezenlijk veranderen. Slaap goed beschermd in een 100% metaalvrij bed handgemaakt van massief hout. Al onze bedden worden standaard afgewerkt met biologische olie en/of hete bijenwas.
Diverse, unieke metaalvrije bedden met verschillende hoofd- en voetborden, met of zonder opbergmogelijkheden en lades wachten op u. Gun uzelf een ontspannende nachtrust en begin elke nieuwe dag fit en uitgerust. Uitrusten begint bij goed slapen.

Onze collectie metaalvrije bedden groeit. Lang niet alle metaalvrije bedden staan op onze website. Wij kunnen u eenvoudig een of meerdere online brochures toesturen. Neem gerust contact met ons op >

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.