Eco donsdekbed eco luxe dekbedden

Eco donsdekbed

Bedaffair heeft eco dons dekbedden voor lente en herfst, krakend koude winters en zelfs voor warme zomers. En natuurlijk een vier seizoenen variant, zodat u altijd het beste eco dekbed van dons heeft. Alle eco dons dekbedden die u bij Bedaffair kunt kiezen zijn geschikt voor allergische mensen, omdat ze een Nomite tijk hebben die huismijt tegenhoudt. De eco dons dekbedden bij Bedaffair hebben een prachtige, superzachte witte tijk van 100% biologisch katoen batist.

Eco dons dekbed in diverse breedte- en lengtematen

Alle donzen dekbedden van Bedaffair en Yumeko zijn 220 cm lang. Dat is lekker comfortabel. Geen koude voeten meer of een vlaag koude lucht die naar binnen piept.
Wilt u een langer dekbed of een op maat gemaakt dekbed? Ook dat is bij Bedaffair mogelijk. Tijdens werkdagen kunt u met ons bellen op nummer 023 - 303 68 97 en kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Ook kunt u ons een email sturen voor meer informatie over een op maat gemaakt eco dons dekbed.

De luxe van 100% dons

Dons is pure luxe, verwennerij. Het is licht, zacht, warm, soepel en ademend. Alsof je onder een wolkje ligt. Om die mooie eigenschappen optimaal tot hun recht te laten komen, kiest Bedaffair voor 100% eco dons dekbedden. Zeldzaam, maar extra lekker.    

100% biologisch katoen en verantwoord dons

De zachte, soepele tijken - hoes - van de eco dons dekbedden zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, de Bedaffair tijken zelfs van zijdezacht biologisch katoen batist. Het eendendons komt van Nederlandse eenden en van Europese eenden. Alle dons dekbedden bezitten of het RDS keurmerk of het Downpass keurmerk. Een waarborg voor verantwoord dons. En dat is wel anders met goedkope dons dekbedden uit China.

Allergie en dons

Alle eco dons dekbedden van Bedaffair hebben een extra dicht geweven tijk - ze hebben het Nomite label. Een label dat garandeert dat er geen huismijt in het dekbed kan komen en zich daar ook niet kan vermeerderen. Mensen met een huisstofmijt allergie kunnen zo ook genieten van de luxe van dons.

Nederlands handgemaakt vakmanschap

Bedaffair kiest voor eco dons dekbedden uit Nederland en Europa. Alle eco eendendons dekbedden in onze webshop worden gemaakt in Nederland, ganzendons komt uit Europa. Het maken van onze dekbedden is voor een deel zelfs handwerk. De reden: het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit. Kwaliteit verzekerd. Ook hier geldt: dat is vaak anders bij de goedkopere dekbedden uit China.

100% eco slapenDe eco dons dekbedden van Bedaffair

Op Bedaffair.nl vind u het assortiment eco dons dekbedden. Via het navigatiemenu surft u eenvoudig door de pagina en kunt u de collectie bekijken, samenstellen en uiteindelijk ook het eco dons dekbed kiezen die bij u past.

Hebt u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Laat u dan informeren door onze deskundige slaapadviseurs. U kunt Bedaffair van dinsdag t/m zaterdag telefonisch bereiken via telefoonnummer 023 - 3036897 of per e-mail via info@bedaffair.nl. U kunt ook terecht in onze 800 m2 winkel te Heemstede. Van dinsdag tot en met zaterdag geopend om al uw vragen te beantwoorden.

Dit bericht is geplaatst in Bedlinnen Op .

Opmerkingen

    Er zijn nog geen reacties onder dit bericht.

Verwerken Opmerking