Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Overig

Slaapkamer inspiratie en ideeën

Bedaffair.nl heeft een divers assortiment ecologische slaapkamer accessoires. Denk hierbij aan mooie nachtkastjes, trendy bedbanken, natuur houten kledingkasten en wollige vloerkleden. Inspiratie voor de inrichting van een slaapkamer is er online genoeg te vinden. Kies je voor ecologisch? Dan zijn de bomen door het bos wel weer te zien. Duurzame slaapkamer accessoires zijn al lang niet mer stoffig en onhip, de laatste jaren zijn eco slaapkamer accessoires tot echte trendsetters uitgegroeid. Laat je inspireren in ons verfijnde en luxueuze aanbod.

Accessoires van de beste ecologische merken

Top merken op het gebied van ecologische slaapkamer accessoires zijn onder andere Dormiente, Prolana, Team 7 en Holzmanufaktur. De accessoires en nachtkastjes en kledingkasten zijn stuk voor stuk van hoge ambachtelijke kwaliteit. Ieder product wordt in Europa, Duitsland of Oostenrijk, geproduceerd. Van boom tot afgewerkt product wordt de volledige waardecreatieketen gecontroleerd en zien deze ecologische merken toe op een zuivere, duurzame productie. Naast het gebruik van natuurlijke grondstoffen gaat veel aandacht naar het verantwoordelijke en spaarzame gebruik van het hout, natuurlijke grondstoffen en naar energiearme productie. Afval wordt zoveel mogelijk vermeden. Geniet optimaal van jouw aankoop met extra meerwaarde. Of je nu een slaapkamer, jongenskamer of meisjeskamer gaat inrichten, Bedaffair.nl heeft geschikte meubels. Bekijk de collectie en vind jouw, mooie, duurzame, slaapkamer accessoires.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.