Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Nachtkastjes

Nachtkastjes en bijzettafeltjes

We hebben nachtkastjes, bedtafeltjes, bijzettafeltjes en commodes in verschillende stijlen die bij onze bedden, ledikanten en boxsprings passen. Een lampje, een wekker, een boek waar je nog even in leest voor je gaat slapen, misschien je bril of een glaasje water: op nachtkastjes en bedtafeltjes kun je van alles en nog wat kwijt.

De nachtkastjes zijn zonder lade of met lade. Je merkt pas hoe vanzelfsprekend zo’n nachtkastje of bedtafeltje is als je ergens anders slaapt tijdens een vakantie of logeerpartij. Of natuurlijk wanneer het tijd is voor nieuwe nachtkastjes. Want dan moet je ineens nadenken over de wensen en eisen die je hebt. Misschien heb je wel maximale afmetingen voor de nieuwe nachtkastjes, omdat je anders niet genoeg ruimte hebt. Of je weet precies welke hout type en kleur je wilt. Wij helpen je graag!

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem direct contact op, wij helpen u graag verder.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.