Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Slaapbanken, zitbanken en zetels

Als je op zoek bent naar zit- of slaapbanken van natuurlijke materialen dan biedt Bedaffair een ruime keuze. De hoge kwaliteit, prettig zit- èn slaapcomfort en bovendien vrij van schadelijke stoffen. En dat is uniek in Nederland.

Bij het uitkiezen van de juiste zit- of slaapbank is het comfort, de kwaliteit van materialen, het design en een ruime keuze in stoffering belangrijk. Bij de slaapbank is een eenvoudige bediening bepalend of de slaapbank geschikt is voor elke nacht of voor incidenteel gebruik.

Bedaffair kiest voor zit- en slaapbanken die gemaakt zijn van 100% natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, kokos, biologisch katoen, biologische wol en massief onbewerkt hout. Kortom 100% ecologisch.

Door de grote keuze in kleuren en designs creëert u de zit- of slaapbank die bij u en uw interieur past. Heb je extra opbergruimte nodig of wil je een modernere uitvoering, kies verschillende opties, zodat je tot een uitstekende keuze kunt komen.

NIEUWS: Bedaffair is blij! Onze collectie zitbanken en slaapbanken gaan we uitbreiden met een 2e merk. Een belangrijke stap in onze collectie om niet alleen schoon en gezond te slapen, maar ook schoon en gezond te wonen! Over enkele weken (maart 2020) verwachten wij onze collectie aan te vullen met 2 nieuwe banken. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief: onder aan deze pagina kunt u zich eenvoudig aanmelden. Of volg Bedaffair op Facebook & Instagram.

Kunt u niet wachten? Bezoek dan onze 800 m2 showroom te Heemstede en laat u alvast informeren over de nieuwe leverancier & nieuwe design collectie 100% natuurlijke zit- & slaapbanken. 
Een voorproefje welke mogelijkheden er zijn op het gebied van zitbanken en slaapbanken van 100% natuurlijke materialen en vrij van schadelijke stoffen:

Zitbank slaapbank natuurlijke materialen      Slaapbank Cassino ecologisch vrij van schadelijke stoffen      Design bank 100% natuurlijke materialen

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!