Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Slaapbanken, zitbanken en zetels

Als je op zoek bent naar zit- of slaapbanken van natuurlijke materialen dan biedt Bedaffair een ruime keuze. De hoge kwaliteit, prettig zit- èn slaapcomfort en bovendien vrij van schadelijke stoffen. En dat is uniek in Nederland.

Bij het uitkiezen van de juiste zit- of slaapbank is het comfort, de kwaliteit van materialen, het design en een ruime keuze in stoffering belangrijk. Bij de slaapbank is een eenvoudige bediening bepalend of de slaapbank geschikt is voor elke nacht of voor incidenteel gebruik.

Bedaffair kiest voor zit- en slaapbanken die gemaakt zijn van 100% natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, kokos, biologisch katoen, biologische wol en massief onbewerkt hout. Kortom 100% ecologisch.

Door de grote keuze in kleuren en designs creëert u de zit- of slaapbank die bij u en uw interieur past. Heb je extra opbergruimte nodig of wil je een modernere uitvoering, kies verschillende opties, zodat je tot een uitstekende keuze kunt komen.

NIEUWS: Bedaffair is blij! Onze collectie zitbanken en slaapbanken gaan we uitbreiden met een 2e merk. Een belangrijke stap in onze collectie om niet alleen schoon en gezond te slapen, maar ook schoon en gezond te wonen! Over enkele weken (maart 2020) verwachten wij onze collectie aan te vullen met 2 nieuwe banken. Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief: onder aan deze pagina kunt u zich eenvoudig aanmelden. Of volg Bedaffair op Facebook & Instagram.

Kunt u niet wachten? Bezoek dan onze 800 m2 showroom te Heemstede en laat u alvast informeren over de nieuwe leverancier & nieuwe design collectie 100% natuurlijke zit- & slaapbanken. 
Een voorproefje welke mogelijkheden er zijn op het gebied van zitbanken en slaapbanken van 100% natuurlijke materialen en vrij van schadelijke stoffen:

Zitbank slaapbank natuurlijke materialen      Slaapbank Cassino ecologisch vrij van schadelijke stoffen      Design bank 100% natuurlijke materialen