Bel ons 020 3031179
0
 
 
Eco yogamat natuurrubber en Fair Trade bio scheerwol

Meer Views

Eco yogamat natuurrubber en Fair Trade bio scheerwol

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,00

Een fijne eco yogamat gemaakt van Himalana Fair Trade biologische scheerwol. Met een antislip laag van Fair trade natuurrubber. De bovenkant van de yoga mat is lichtjes met natuurrubber besproeid zodat deze comfortabel en een goede grip geeft. De ongeverfde wol van deze yoga mat komt van GOTS gecertificeerde schapen uit de Himalaya. En de mix van wol geeft een mooie gemeleerde kleur aan de yoga mat. Bovendien heeft wol een onderschat fantastisch mechanisch zelfreinigend vermogen. Het neutraliseert zelfs zoutzuur. De Fair Trade bio scheerwol van het prachtige Himalana project is duurzaam, mens- en milieuvriendelijk en sterk.


De yogamat van het Duitse kwaliteitsmerk Prolana biedt een ongeëvenaarde grip, zelfs onder de meest zweterige omstandigheden. Dat komt omdat wol zeer veel vocht op kan nemen zónder nat aan te voelen. Daarnaast is deze yoga mat zeer comfortabel en slijtvast. Verzorg deze yogamat na gebruik goed, lucht hem na elk gebruik, dan garandeert deze yogamat jarenlang plezier.


Details van de yogamat gemaakt van Himalana scheerwol:


Afmeting: 70 x 170 cm
Dikte: 5 mm
Materiaal: Fair Trade biologische scheerwol uit het Fair Trade project Himalana
Onderkant: Natuurlatex (100%) afkomstig van Fair trade projecten
Bovenkant: Scheerwol lichtjes besproeid met natuurlatex
Keurmerken:
GOTS gecertificeerd
Fair Rubber gecertificeerd

Levertijd: 1 - 2 weken

levertijd 1 - 2 weken

Eigenschappen van Himalana scheerwol yogamat:


Afmeting: 70 x 170 cm
Dikte: 5 mm
Materiaal: Fair Trade biologische scheerwol uit het Fair Trade project Himalana
Onderkant: Natuurlatex (100%) afkomstig van Fair trade projecten
Bovenkant: Scheerwol lichtjes besproeid met natuurlatex
Keurmerken:
GOTS gecertificeerd
Fair Rubber gecertificeerd


Yoga matten fairtrade en biologisch


Voor de yoga matten van Prolana wordt Fair Trade natuurrubber van FSC gecertificeerde rubberbomen gebruikt. Met de koop van een Prolana yoga mat ondersteunt u dus de Fair Trade-Projecten van de stichting Fair Rubber.


Himalana scheerwol Fair Trade en biologisch


Het Himalana projekt verbindt biologische gecertificeerde wol met eerlijke handel, milieuvriendelijkheid en de handhaving van de micro economie van een traditionele levende gezinnen van een voortreffelijk product: Himalana wol. Himalana-schapen leveren dankzij hun herkomst (de Himalya) onderscheidende wolsoorten van bijzonder goede kwaliteit. De wol uit de Himalaya is voor zeer veel producten geschikt van kleding, matrasbeschermers, yoga matten, kussen vullingen tot karpetten.


Het Sangla dal, dat het aan het Tibet grenzende Himalaya-hooggebergte ligt, is het eerste gebied waar biologisch gehouden schapen gehouden worden. Het project van de oprichter van Prolana Norbert Baldauf, Fairtrade pionier dr. Martin Kuntz (verbonden aan Transfair International en FLO) en Indiër Sushanto Mittra, econoom is een uniek project. Allen zijn zij er van overtuigt dat uitsluitend eerlijke handel het leven en de arbeidsvoorwaarden van mensen kan verbeteren. Daarnaast staat voor alledrei vast, dat biologische landbouw en dierenhouden goed is voor de boeren, de consument en het milieu. Zij delen de zorg om ecologische stabiliteit, in het bijzonder wanneer deze zo fragiel is zoals het berggebied van de Himalaya.


De Premium kwaliteit van Prolana


Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 300m2 showroom te Amsterdam-IJburg al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel