Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Elektrische lattenbodem Physioform - dé lattenbodem voor uw kwetsbare schouder of heup Dormiente

Meer Views

Elektrische lattenbodem Physioform - dé lattenbodem voor uw kwetsbare schouder of heup Dormiente

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 998,00

De gepatenteerde innovatie van de elektrische lattenbodem Physioform van Dormiente baseert zich op draaibare en beweeglijke tandemlatten elementen. Dankzij deze beweeglijkheid kan de elektrische lattenbodem Physioform zich volledig aanpassen aan uw lichaamscontouren, ook als u zich omdraait in bed.


De beukenhout gelamineerde latten kunnen 360 graden draaien. Met name in de aanpassing van de schouderzône is dit gepatenteerde systeem uniek ten opzichte van alle aangeboden lattenbodems.


Vooral voor de kwetsbare schouderpartij of bij lichamelijke 'afwijkingen', bijvoorbeeld zeer brede schouders, kunnen de beukenhouten latten 180 graden worden gedraaid, waardoor de druk substantieel van de schouderpartij afneemt. Ook bij extreem brede heupen kunnen ook in de heupzône de beukenhouten tandemlatten worden gedraaid om de ruggewervel een comfortabele en uitgebalanceerde ondersteuning te geven.


Alles op een rij:


- Afstandsbediening via Bluetooth
- Noodstroom schakeling
- Netvrijschakelaar
- Motorpositie is bevestigd onder de benen, niet in de buurt van gevoelige organen
- Verstelbaar in ideale zit - lees positie met gelijktijdige nekpositie aanpassing, + knie verstelling


Hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Deze informatie helpt u een handje >

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

Belangrijke specificaties:


Merk: Dormiente
Type: Elektrische lattenbodem met draaibare tandemlatten voor een diepe schouder- en heupzône
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 9 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 40 gelamineerd beukenhouten latten met 20 tandemlatten
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 9 cm
Afstandbediening: kabelloze besturing via Bluetooth, netvrijschakelaar.


Gepatenteerde ergonomische lattenbodem met schouderzone


De draaibare en beweeglijke tandemlatten van de Physioform elektrische lattenbodem zijn gepatenteerd en wordt als ergonomisch product aanbevolen. De lattenbodem zal zich continue aan uw lichaamsvorm aanpassen, ook als u zich omdraait in bed.


Voor wie geschikt?


De speciale kappen van de elektrische lattenbodem Physioform kunnen 360 graden draaien. Dit creëert een buitengewoon aangename schouderzone of heupzone bij deze lattenbodem. De elektrisch verstelbare lattenbodem Physioform is met name geschikt voor mensen met (zeer) brede schouders of andere bijzondere lichaamsbouw. Door de kappen 180 graden te draaien wordt de druk bij de schouder- of heupzone weggenomen en laat de schouders heerlijk diep wegzinken.


- Mensen met zeer brede heupen of een kwetsbaar bekken
- Mensen, die het comfort van een elektrisch verstelbare lattenbodem wensen of nodig hebben
- Iedereen, die een bijzonder goede lichaamsondersteuning wensen of nodig hebben
- Alle soorten matrassen uit onze collectie, d.w.z. in het bijzonder 100% natuurlatex matrassen
- Mensen met brede schouders of pijnlijke, kwetsbare schouders
- Buikslapers


Zorgenloos bestellen en gratis levering


De gepatenteerde elektrisch verstelbare lattenbodem Physioform van Dormiente is eenvoudig online te bestellen. De Physioform lattenbodem met schouder- en heuupzone wordt kant-en-klaar geleverd en gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België.


Dormiente


In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.


Missie Dormiente


De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.


Duurzaamheid volgens Dormiente


De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.