Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Ganzendons dekbed Romance warmteklasse 3 lente en herfst

Meer Views

Ganzendons dekbed Romance warmteklasse 3 lente en herfst

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 269,00

Een superlicht en luchtig ganzendons dekbed Romance voor de lente en herfst. Het ganzendons dekbed heeft warmteklasse 3 en is gevuld met hoogwaardig 90% Poolse witte ganzendons. Dit betekent dat het ganzendons herfst-lente dekbed Romance prettig licht en luchtig is.


De warmteklasse bepaald de isolatie waarde van een dekbed. Dus voor welk jaargetijde met bijbehorende temperatuur een dekbed geschikt is.
Het vulgewicht zegt iets over de kwaliteit, maar ook herkomst van het dons. De donsvlok van het warmteklasse 3 ganzendons dekbed Romance is namelijk groter dan bijvoorbeeld het dons van een eend. In een Romance ganzendons dekbed hoeft simpelweg minder dons om dezelfde isolatiewaarde = warmteklasse te krijgen.


De Romance is een heerlijk luxueus en licht ganzendons dekbed voor aangename warmte tijdens de koudere nachten van de lente en de herfst. Handgemaakt in Nederland. En bovendien van verantwoorde herkomst zonder dierenleed.


Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.


Downpass certficaat  IDFL documentatiesysteem herkomst ganzendons Zonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaar Vrij van schadelijke stoffen  Geschikt voor mensen met allergie voor huisstofmijt en astma


 

* Vereiste velden

levertijd 0 - 2 weken

Belangrijke specificaties:


Merk: Donsana
Materiaal: Ganzendons Poolse witte, 100% batist katoen
Warmteklasse: 3
Geschikt voor: de koudere nachten in de lente en herfst
Maten: Alle standaard maten. Tevens mogelijkheid op maat te laten maken in elke gewenste vorm of maat.
Soort: 1 deel herfst-lente 90% witte Poolse ganzendons dekbed


Vulgewicht:


140x220: 400 g
200x220: 550 g
240x220: 725 g


Het vulgewicht + grootte van de donsvlok is bepalend voor de isolatie en warmte beleving. Ganzen die in Siberië wonen hebben een veel grotere donsvlok dan een gans die in Duitsland of Oost-Europa woont. Simpelweg omdat de gans moet overleven in Siberië bij extreem lage temperaturen en zich beter moet isoleren en beschermen tegen de kou. Een Siberisch ganzendons dekbed (gevuld met relatief grote donsvlokken) heeft minder vulling nodig dan een dekbed van een Duitse gans (met relatief kleine donsvlokken). De warmteklasse is een belangrijke aanduiding voor welk type mens of koude het dekbed geschikt is.


Kleur: Wit
Materialen: Vulling: 90% Poolse witte ganzendons
Tijk: 100% batist katoen, ökotex gecertificeerd
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti huisstofmijt)
Model: herfst-lente: cassette
Gewichtsklasse: Licht
Levensduur: Ca. 8 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden (wij adviseren alleen luchten). Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.
Keurmerken: Downpass, Greenline
tijk: Nomite, ökotex 100


Handgemaakt vakmanschap


Het ganzendons dekbed dons Romance warmteklasse 3 met 90% witte Poolse ganzendons wordt op traditionele wijze gemaakt in Nederland. Het warmteklasse 3 dekbed dons behoort tot de top op het gebied van ganzendonzen dekbedden. Dons is een natuurproduct en heeft niet te evenaren eigenschappen zoals warmte regulatie en ventilerend vermogen. De Poolse witte ganzendons is grootvlokkig, volgroeid en bezit de hoogst mogelijke vulkracht en dat is vaak anders bij goedkope donsdekbedden uit Azië en China.


Diervriendelijk dons dekbed


Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.


Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.


Model en stikwijze


Het herfst-lente ganzendons dekbed Romance bestaat uit diverse vakjes (cassettes). Elk vakje wordt met de hand op ambachtelijke wijze gevuld. Door deze techniek blijft het dons perfect op zijn plaats. Indien nodig kan het herfst-lente dekbed Romance bijgevuld worden met ganzendons.


De tijk van ganzendons dekbed Romance


De tijk van het warmteklasse 3 ganzendons dekbed Romance is gemaakt van geweven katoen batist. Deze combinatie van hoogwaardig ganzendons en heerlijk zacht batist zorgen voor de soepele drapeerbaarheid, goede vochtregulatie en ademend vermogen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.