Bel ons 020 3031179
0
 
 
Ganzendons kussen Residence ganzendonzen boxkussen

Meer Views

Ganzendons kussen Residence Curve ganzendonzen boxkussen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 179,00

Het Residence ganzendons kussen heeft een fantastisch comfort. En is lekker licht en vormbaar. Dit ganzendons kussen is hèt neusje van de zalm waar het donzen kussens betreft. Op dit kussen wilt u elke avond uw hoofd op neervlijen. De 90% ganzendons vulling en de batist katoenen tijk geven u een heerlijk zacht gevoel. Het Residence ganzendons kussen heeft de vorm van een boxkussen. Ganzendons heeft een fijn vochtregulerend vermogen, het neemt vocht op en laat het makkelijk weer los. Door de dichtgeweven katoenen tijk en hoge ventilatie is het Residence ganzendons kussen hygiënisch. Het Residence ganzendons kussen is wasbaar.


Het ganzendons kussen Residence is zowel verkrijgbaar in het Curve model, met een schouderuitsparing als een standaard Box model.


Downpass certficaatIDFL documentatiesysteem herkomst ganzendonsZonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaarOver Ökotex Over Nomite huismijtproof kussens

* Vereiste velden

levertijd op voorraad

Belangrijke specificaties van het donzen kussen Residence:


Merk: Donsana
Type: Residence
Materiaal: Tijk: 100% katoen batist, ökotex gecertificeerd
Vulling: 90% ganzendons / 10% ganzenveren
Stevigheid: medium
Maat: standaard 60x70 cm
Vorm: boxkussen en boxkussen curve
Vulgewicht: 600 gram


Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw. Het kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden, maar wij adviseren vakkundige reiniging.
Keurmerken: Dons: Downpass, Greenline
Tijk: Nomite


Belangrijkste voordelen van het donzen kussen Residence:


- Geschikt voor zijslaper en rugslaper.
- De hoogte van het dons en veren kussen zorgt dat je hoofd, nek en rug in één lijn en recht liggen zodat je je kan ontspannen.
- Het box model van het veren kussen zorgt voor meer ondersteuning in de nek.
- Geeft veerkracht.
- Uitstekende vochtregulatie
- Goed vervormbaar.
- Buitenstof van katoen: ademt en helpt het kussen koel en droog te houden.


Made in Holland


De eendendons hoofdkussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.


Donsana is het merk van het Volendamse familiebedrijf Gebroeders Jonk. Dit prachtige Nederlandse familiebedrijf heeft al meer dan 90 jaar traditie in slapen en ambachtelijk vakwerk.


Anti-allergeen


De tijken zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label – en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.


Diervriendelijk ganzendons kussen


Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.


Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 300m2 showroom te Amsterdam-IJburg al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten