Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Hoeslaken dikke matras

Meer Views

Hoeslaken dikke matras

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 53,95

Deze Damai organic biologisch katoen percale hoeslaken met extra hoge hoek is geschikt voor dikke matrassen van 25-35cm en waterbedden. Kies voor Damai knisperende hoeslakens in divese kleuren van 100% biologisch katoen in percal weving. Glad, stevig en goed ademend. Prachtige hotelkwaliteit katoen. Door het elastiek in de rand zijn deze hoeslakens met een hoekhoogte van 40 cm makkelijk om uw extra dikke matras of waterbed te bevestigen.

* Vereiste velden

levertijd 2-4 weken

Deze Damai organic biologisch katoen percale hoeslaken met extra hoge hoek is geschikt voor dikke matrassen van 25-35cm en waterbedden. Kies voor Damai knisperende hoeslakens in divese kleuren van 100% biologisch katoen in percal weving. Glad, stevig en goed ademend. Prachtige hotelkwaliteit katoen. Door het elastiek in de rand zijn deze hoeslakens met een hoekhoogte van 40 cm makkelijk om uw extra dikke matras of waterbed te bevestigen.


Specificaties:  • Materiaal: 100% biologisch percale katoen

  • Kwaliteit: 200 thread count

  • Hoekhoogte: 40 cm

  • Oorsprong: In Duitsland geconfectioneerd

  • Maten: standaard en maatwerk is tevens mogelijk

  • Extra: elastiek rondom, geconfectioneerd maatwerk


Het schone en eerlijke van 100% biologisch katoen


De Damai organics hoeslakens bestaan uit 100% biologisch katoen en zijn voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen op een organische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard. Voor meer informatie aangaande het GOTS-keurmerk: www.controlunion.com.


De eco-luxe van natuurlijke verfstoffen


Damai jersey hoeslakens worden natuurlijk gebleekt en geverfd met plantaardige verfstoffen. Damai Organics hoeslaken is beter voor de mensen en beter voor het milieu. Lees meer: Over de gezonde en huidvriendelijke Damai bedlinnen die vrij zijn van zware metalen, resten pesticiden en geverfd worden met zachte plantaardige verfstoffen. Uitrusten begint bij goed slapen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!