Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Secretaire design Com:Ci massief hout Holzmanufaktur

Meer Views

Secretaire design COM:CI Massief Hout Holzmanufaktur

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.930,00

Het massief houten secretaire COM:CI van Holzmanufaktur is elegant en geeft een mooi vleugje design in uw slaapkamer. De strakke lijnen en de gebogen hoeken zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. COM:CI is een uniek meesterstuk van ambachtelijk vakmanschap. De slaapkamermeubels van Holzmanufaktur zijn met veel passie en liefde ontwikkeld door echte Duitse meubelmeesters.


De elegantie, die kenmerkend is voor COM:CI slaapkamermeubelen, wordt versterkt door de lichte buigingen in contrast met de strakke lijnen. Holzmanufaktur maakt gebruik van een precieze puntgave afwerking en pure liefde voor ambacht.


TIP: Neem een kijkje in de ambachtelijk meubelwerkplaats van Holzmanufaktur via dit filmpje en hoor en zie de passie van het meubelmakersvakmanschap >


Eigenschappen van het COM:CI secretaire:  • Verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten

  • Verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen (lengte x breedte)

  • Hoogte: 85 cm

  • Massief houten design


* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

SPECIFICIATIES MASSIEF HOUTEN SECRETAIRE COM:CI :


Merk: Holzmanufaktur
Afmetingen: 115x60 of 140x70 cm
Lengte: 115 of 140 cm
Breedte: 60 of 70 cm
Hoogte: 72,5 cm
Materiaal: massief hout
Houtsoorten: leverbaar in 8 verschillende houtsoorten; kernbeuken, beuken, esdoorn, wild eiken, eiken, kersen, noten wild en noten.
Afwerking: natuurlijke olie en warme was
Optie: met of zonder lade


ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN SECRETAIRE COM:CI


Voor het onderhoud van het massief houten secretaire COM:CI adviseren wij de natuurlijke meubelolie van Holzmanufaktur.


MEUBELMAKERS VAKMANSCHAP VAN JE DROMEN


Met het COM:CI bed maken de Holzmanufaktur meubelmakers dromen waar. De ambachtelijke perfectie en de liefde voor het hout zijn zichtbaar in de vele details: de rondingen, afwerking en het prachtige stijlvolle verbindingselement tussen hoofdeinde en bed.


UW SLAAPKAMER, DE BESTE TER WERELD


Een gezond bed, meubel en slaapsysteem zijn de belangrijkste elementen in uw slaapkamer. Maar de momenten voor het inslapen en bij het ontwaken zijn nog mooier als ook de rest van uw slaapkamer is uitgerust met design meubelen in zuiver natuur hout die perfect bij elkaar passen.


BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT


De meubels van Holzmanufaktur zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Holzmanufaktur heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.


DUURZAAM EN WAARDEVAST


Holzmanufaktur creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Holzmanufaktur meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.


HOLZMANUFAKTUR


Al meer dan 35 jaar perfectie


Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.


Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel