Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Holzmanufaktur

Al meer dan 35 jaar perfectie

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem direct contact op, wij helpen u graag verder.

 1. Design nachtkastje COM:CI massief hout met 1 lade Holzmanufaktur

  € 930,00

  Holzmanufaktur nachtkastjes zijn puur design en tonen duidelijk een passie voor ambacht. Het massief houten nachtkastje COM:CI heeft 1 lade. De lade opent eenvoudig door er zachtjes tegen te drukken. De lade sluit geruisloos en gedempt met soft touch. Het Holzmanufaktur nachtkastje COM:CI wordt handgemaakt in Duitsland. Puur vakmanschap en liefde voor massief hout.

  Eigenschappen van nachtkastje COM:CI:

  - Verkrijgbaar met 1 lade. Ook mogelijk met 2 of 3 laden of zonder laden.
  - Leverbaar in hoogte 36 cm of 41 cm.
  - Leverbaar in breedte 50 cm of 60 cm.
  - Diepte: 34 cm.

  - TIP: Neem een kijkje in de ambachtelijk meubelwerkplaats van Holzmanufaktur via dit filmpje en hoor en zie de passie van het meubelmakersvakmanschap >

  Meer Informatie

  Add to wishlist
 2. Zwevend houten design bed COM:CI XL Holzmanufaktur

  € 2.025,00

  Het massief houten bed COM:CI van Holzmanufaktur is uniek in zijn soort. Het zwevende design oogt zeer ruimtelijk. Door de prachtige afwerking aan zowel voor als achterkant maakt dat het bed ook vrij in de ruimte kan staan. COM:CI is een one-of-a-kind meesterstuk van ambachtelijk vakmanschap. De meubelmeesters van het Duitse kwaliteitsmerk Holzmanufaktur hebben met zeer veel liefde en passie het COM:CI bed ontwikkelt en gemaakt.

  Het design van massief houten bed COM:CI is elegant en exclusief. De elegantie van het COM:CI bed wordt versterkt door de lichtgebogen rugleuning. De rugleuning is op basis een speciale techniek gemaakt, waardoor werking van het hout wordt tegengegaan. Ook is de rugleuning bijzonder stijlvol afgewerkt en met prachtige details bevestigd aan het massief houten frame. Kenmerkend voor Holzmanufaktur: gedetailleerde puntgave afwerking en pure liefde voor vakmanschap. Een waarborg voor exclusief design in uw slaapkamer interieur.

  Eigenschappen van het COM:CI bed:

  - Verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten en leverbaar in RAL kleuren.
  - Wij tonen hier de XL variant; COM:CI is ook in een standaardhoogte verkrijgbaar.
  - Het massief houten frame is maar liefst 3 cm dik.
  - Hoogte frame 41 cm (van grond tot bovenkant zijkant gemeten)

  - TIP: Neem een kijkje in de ambachtelijk meubelwerkplaats van Holzmanufaktur via dit filmpje en hoor en zie de passie van het meubelmakersvakmanschap >

  Meer Informatie

  Add to wishlist
 3. Nachtkastje plank UNI bedplankje massief hout Holzmanufaktur

  € 290,00

  De bedplank UNI is een nachtkastje hangend aan een bed. Dit nachtkastje is hangend en enigszins verstelbaar. Bij bestelling geeft u de breedte van uw frame door, hier wordt het bedplankje pas gemaakt. Het Duitse kwaliteitsmerk Holzmanufaktur heeft dit bedplankje kwalitatief zeer hoog afgewerkt. Dit ziet u niet alleen aan de afwerking. Aan de binnenkant is stof verwerkt zodat de bedplank niet schuurt met het frame van een bed.

  Het UNI nachtkastje hangend aan een bed is verkrijgbaar in 8 houtsoorten. De bedplank UNI is een prima alternatief voor een nachtkastje. Met een mooie, praktische, ruimtebesparende oplossing voor je slaapkamer. Het bed plank nachtkastje kan eenvoudig weggenomen en verschoven worden. Een oplossing voor je telefoon, wekker of boek zonder dat het ruimte wegneemt in je slaapkamer.

  Eigenschappen bedplank UNI:

  - Verkrijgbaar in 8 houtsoorten.
  - Keuze in afmeting: 35x40 cm of 40x45 cm.
  - Geef de dikte van het zijpaneel van je bed aan bij opmerkingen. Het bedplankje wordt speciaal voor jou op deze dikte gemaakt.
  - Niet geschikt voor elektrisch verstelbare bedden.

  Meer Informatie

  Add to wishlist
 4. Massief houten bed Dana

  € 2.715,00

  Het massief houten bed Dana heeft prachtige details. De poten staan schuin en de hoeken en zijkanten zijn afgerond. De prachtige afwerking van het Dana bed toont de hoge ambachtelijke kwaliteit van de Duitse meubelmakers. Het ronde of rechthoekige bijzettafeltje of nachtkastje maakt het massief houten bed Dana helemaal af. Zo kunt u lekker uitgebreid ontbijten in dit prachtige bed. Laat u inspireren voor een heerlijke nachtrust mèt ontbijt.

  - De getoonde prijs is gebaseerd op notenhout. De startprijs in kernbeuken is € 1775,-.
  - Het bed is leverbaar in 8 verschillende houtsoorten.
  Er zijn bijpassende commodes en nachtkastjes >

  Meer Informatie

  Add to wishlist
 5. Bed massief hout noten Dana exclusief hoofdbord

  € 2.150,00

  Het luchtige handgemaakte bed van massief noten hout Dana is rond aan de zijkanten en rond aan de hoeken. De prachtige details van het Dana bed tonen het u. De schuine poten dragen het massief houten bed. De nachtkastjes of bijzettafeltjes in een rond of een rechthoekig passen prachtig bij het massief noten hout bed. Zo kunt u lekker uitgebreid ontbijten in dit prachtige bed. Laat u inspireren voor een heerlijke nachtrust mèt ontbijt. 

  - De getoonde prijs is gebaseerd op notenhout. De startprijs in kernbeuken is € 1.370,-.
  - Het bed is leverbaar in 8 verschillende houtsoorten.
  - Er zijn bijpassende commodes en nachtkastjes >

  Meer Informatie

  Add to wishlist
 6. Ronde bijzettafel massief hout Marti

  € 415,00

  De ronde bijzettafel van massief hout Marti onderscheidt zich door de unieke constructie, de hoogwaardige ambachtelijke kwaliteit. Het design van de ronde bijzettafel Marti geeft een luchtig gevoel. Het 30 mm dikke tafel blad is aan de onderkant vakkundig gefreesd, waardoor de poten eenvoudig en makkelijk met de (bijgeleverde) rubberen hamer op hun plek getikt kunnen worden. Naast de bijgeleverde hamer is er geen gereedschap noch schroeven nodig om het bijzettafeltje in elkaar te zetten. De ronde bijzettafel van massief hout Marti is als bijzettafel te gebruiken, maar zeker ook als een prachtig en origineel nachtkastje.

  De filosofie van de Duitse ambachtelijke werkplaats waar de ronde bijzettafel wordt gemaakt richt zich op een zeer hoge kwalitatieve afwerking, uniek meubels en gespecialiseerd meubelambacht.

   

  Meer Informatie

  Add to wishlist
 7. Ledikant beuken hout Commci

  € 1.965,00

  Het ledikant beuken hout Commci wordt gedragen door twee vleugels. De luchtigheid van het ledikant beuken hout Commci wordt ondersteunt door de lichtgebogen rugleuning. De rugleuning van het beukenhout ledikant is exclusief afgewerkt en als prachtig detail bevestigd aan het bed. Ledikant beuken hout wordt volledig met de hand gemaakt in Duitsland. Puur vakmanschap. Een waarborg voor exclusief design in uw slaapkamer interieur.

  Elegant en exclusief design bed met bijpassende meubels

  Bij dit exclusieve en elegante ledikant beuken hout passen prachtige nachtkastjes en commodes volledig in stijl van het Commci bed. De lades kunnen in mat of hoogglans lak geleverd worden of in hout. De vleugels onder het bed kunnen worden uitgevoerd in edelstaal of massief hout. Een prachtig beukenhout ledikant dat werkelijk in elk slaapkamerinterieur past.

  - Alles over duurzaam hout >

  FSC duurzaam beheerde bossen

  Meer Informatie

  Add to wishlist
 8. Massief beukenhout bed ZEN

  € 1.690,00

  De vier delen van het massief beukenhout bed ZEN zijn ieder uit 10 cm brede planken verlijmd. Daardoor krijgt het massieve kern beukenhout een bijzonder mooie toon. De 40 mm dikke zijden van het massief kern beukenhout bed ZEN zijn door het voetbord en hoofdbord met een ambachtelijke pen-gat-verbinding aan elkaar gekoppeld. Samen met de Intarsia (Italiaanse methode om hout in te leggen) krijgt het massief kern beukenhout bed ZEN een uniek en bijzonder design. De constructie van het massief beukenhout bed ZEN draagt het gezamenlijke gewicht en wordt luchtig door een prachtige zichtbare pen-gat-verbinding gefixeerd. Het handgemaakte massief beukenhout bed ZEN is daarmee een sieraad voor uw slaapkamer.

  Ambachtelijke details massief houten bed ZEN

  Bij dit exclusieve massief beukenhout bed ZEN is het pure ambacht van de Holzmanufaktur 'Möbelmeisters' een lust voor het oog. Het massief kern beukenhout bed ZEN is leverbaar in 8 verschillende houtsoorten. Kern beukenhout heeft meer vlammen dan beukenhout. Het massief kern beukenhout bed ZEN wordt standaard afgewerkt met biologische olie en hete was. Slaap zacht en rust uit in een exclusief en comfortabel ZEN bed.

  PEFC keurmerk

  Meer Informatie

  Add to wishlist
 9. Nachtkastje massief hout ZEN

  € 210,00

  Mooi van eenvoud. Het ZEN nachtkastje van massief hout is qua eenvoud niet te overtreffen. ZEN nachtkastje massief hout is handgemaakt. Puur vakmanschap.
  Dit nachtkastje komt naast het massief houten bed ZEN helemaal tot zijn recht. Het nachtkastje ZEN is ook een mooi en functioneel naast een futonbed.

  Tip: ook handig als dienblad of tafeltje op de bank of hocker.

  PEFC keurmerk

  Meer Informatie

  Add to wishlist
 10. Eikenhouten bed NAPS massief houten hoofdbord

  € 2.290,00

  De Bedaffair NAPS is een prachtig eikenhouten bed met massief houten hoofdbord. Het eikenhouten bed NAPS is gemaakt van massief eiken uit duurzaam beheerde Duitse wouden. Het eikenhouten bed NAPS is leverbaar in eiken en wild eiken. Wild eiken is anders qua structuur dan gewoon eiken. Wild eiken wordt in de Duitse wouden speciaal geselecteerd uit de randen van bossen en natuurgebieden. Wild eiken hout toont een sterke houttekening en duidelijk zichtbare knoesten. Door dit houtbeeld krijgt een wild eiken houten bed zijn natuurlijke charme. Massief wild eiken heeft een warme, krachtige en veel robuustere uitstraling dan gewoon eiken dat een rustiger structuur heeft. De foto's tonen zowel een wildeikenhouten bed als een eikenhouten bed.

  Bed met ambachtelijke meubelmaker details

  Het eikenhouten bed NAPS heeft prachtige details van puur vakmanschap. Het eikenhouen bed wordt volledig met de hand gemaakt. De bijzondere houten constructie waar het massief houten bed Nobel op staat geeft een ruimtelijke uitstraling aan uw slaapkamer. Daarnaast is Bedaffair eikenhouten bed NAPS ook nog eens echt onderscheidend duurzaam: afgewerkt met natuurlijke olie, onverwoestbaar, puur en robuust afkomstig uit de oudste Duitse wouden en gemaakt op ambachtelijk authentieke wijze. Een bed voor het leven.

  FSC duurzaam beheerde bossen

  Meer Informatie

  Add to wishlist
Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.