Hoofdkussen FLEXOPILLO MED Natuurlatex Dormiente

Hoofdkussen FLEXOPILLO MED Natuurlatex Dormiente

Een werkelijk heerlijk latex kussen die iedereen past. Het natuurlatex kussen Flexopillo MED is orthopedisch en ondersteund de nek. De natuurlatex vlokken zijn flexibel en hebben een groot aanpassend vermogen voor een heerlijk comfort.

Bijzonder: de Flexopillo MED is door het strenge Duitse Öko-Test als 'Zeer goed' bevonden in september 2017 in de hoofdkussen test.

Voordelen van latex kussen Flexopillo Med op een rij:

- Een kussen die voor alle slaapposities geschikt is (buik-, zij- en rugslapers), door licht te schudden direct aanpasbaar aan uw ligcomfort.
- Hoeveelheid natuurlatex vulling is makkelijk uit het kussen te halen, zodat u de hoogte van het kussen kan aanpassen.
- Zeer elastisch, lichtjes naverend. Draagt bij aan de spierontspanning in de nek.
- De buitenste kussensloop is wasbaar en gemaakt van extra gereinigde katoen.
- Geschikt voor huisstofmijt allergie patiënten
- Het kussen is in zijn geheel wasbaar (ook de latex vlokken)

TIP: Voor bijpassende kussenslopen en kussenbeschermers hoeft u zich geen zorgen te maken, deze vindt u hier via deze link >

 Streng op schadelijke stoffen getest Gezond en duurzaam
Biologisch katoen

Omschrijving

Eigenschappen van latex kussen Flexopillo Med:

Merk: Dormiente
Type: Flexopillo Med
Afmeting: 40x80 cm
Materiaal:
Buitenste kussensloop: Elastisch gebreid katoen, gemaakt van extra sterk gereinigd katoen, om allergiën door schimmelsporen tegen te gaan.
Binnenste kussensloop: 100% katoen
Vulling: 100% natuurlatex vlokken, ca. 1.800 g
Hoogte: 13 cm

 

VAKMANSCHAP

Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.

DORMIENTE BIJ BEDAFFAIR

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

Bekijk hier de volledige duurzame slaapkamer collectie van Dormiente bij Bedaffair >

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd Op voorraad

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Hennep Kussen Natuurlijk Biologisch | Bedaffair
€ 149,00
Duurzaam Millenium Kussen van Bedaffair met zacht diervriendelijk dons en ondersteunend natuurlatex
€ 179,00
Hoofdkussen katoen vegan biologisch gewatteerd
€ 74,95
Dormiente vormvast kussen Orthopillo
€ 119,00

Slaap advies en inspiratie


Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »