Hoofdkussens voor comfortabele slaap

Hoofdkussens voor comfortabele slaapHoofdkussen voor comfortabele slaap

Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goede kwaliteit bed en matras. Ook een goed ondersteunend hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust. Bedaffair kiest voor kussens van natuurlijke materialen. Kussen en hoofdkussens van ecologische en biologische materialen ventileren, reguleren vocht en zijn hygiënischer dan synthetische hoofdkussens.

Het belang van een goed hoofdkussen

Uitgerust wakker worden kan vaak worden bevorderd door een goed hoofdkussen. Het hoofdkussen moet de druk van de lichaamsdelen opvangen en evenredig verdelen. Alle zenuwen van het lichaam lopen door de nekwervels. Het is daarom van belang dat de nek en het hoofd op de juiste manier ondersteund worden door het kussen tijdens het slapen. Kies daarom voor een kussen met de juiste ondersteuning, waarbij uw nekspieren en wervels ontspannen, zodat u weer fris aan een nieuwe dag kunt beginnen.

Hoofdkussen met de juiste ondersteuning

Een dons, natuurlatex, wollen, kapok of neksteunkussen, al uw kussens vindt u overzichtelijk en snel op onze webshop. De hoogte van uw hoofdkussen is onder andere afhankelijk van uw matras en uw lichaamsbouw. Voorkeuren verschillen waar het om jouw individuele slaapcomfort gaat.
Een buikslaper heeft een laag kussen nodig.
Een rugslaper een wat hoger kussen.
Een zijslaper heeft wat meer stevigheid nodig.

Allergie en hoofdkussen

Allergische mensen slapen prima op de kussens van Bedaffair. De allergie wordt veroorzaakt door de uitwerpselen van de huisstofmijt. Alle kussens in onze webshop hebben een Nomite tijk: superdicht geweven, zodat huismijt er niet in komt. Een hoofdkussen van natuurlijke materialen is toch al geen favoriete plek voor de mijt, omdat natuurlijke materialen zoals dons, wol en kapok goed ventileren en mijten juist van een vochtiger omgeving houden.

Hoodkussen en transpiratie

Bij elke vraag over nachtzweten en hoe dit te verhelpen informeren wij direct naar de materialen waar je nù op slaapt. Waar zijn je nachtkleding, dekbed, kussen en matras van zijn gemaakt. Synthetische (plastic) materialen in je kussen ventileren niet goed en verhinderen om tijdens de slaap transpiratie vocht te laten verdampen. Het kussen blijft nat en klam.
Een dons kussen ventileert optimaal en heeft een bijzonder goede vochtregulatie.

Kussen review

Ook het populaire Voedzo.nl schreef een review, over haar ervaring met onze hoofdkussens. (Via ons merk Skoonbeds)

De collectie hoofdkussens van Bedaffair

Op Bedaffair.nl vind u het assortiment kussens en hoofdkussens. Via het navigatiemenu surft u eenvoudig door de pagina en kunt u de collectie bekijken, samenstellen en uiteindelijk ook het hoofdkussen kiezen die bij u past.

Hebt u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Laat u dan informeren door onze adviseurs, tevens voormalig ambachtelijk beddenmaker. U kunt Bedaffair dagelijks telefonisch bereiken via telefoonnummer 020 - 3031179 of per e-mail via info@bedaffair.nl. U kunt ook terecht in onze Bedaffair winkel op Amsterdam-IJburg. Van dinsdag tot en met zondag geopend om al uw vragen te beantwoorden.

Dit bericht is geplaatst in Advies Op .

Opmerkingen

    Er zijn nog geen reacties onder dit bericht.

Verwerken Opmerking