Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Houten bed Mika

Meer Views

Houten bed Mika

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 822,00

Het houten bed Mika is luxe van eenvoud. Simpele lijnen, heldere vormen en eerlijk materiaal. Puur design dat in werkelijk alle slaapkamers past. Gemaakt van massief hout uit duurzaam beheerde Duitse wouden. Helemaal met de hand. Puur vakmanschap. Dat geldt ook voor de geïntegreerde poten van het houten bed Mika. Een bijzonder detail van houten bed Mika.


Beuken houten bed in minimalistisch design


Houten bed Mika is gemaakt van massief beukenhout en met een natuurolie behandeld. Beukenhout heeft een licht geelachtige tot roze-bruine kleur. Bij regelmatige inwerking van zonlicht wordt de kleur iets lichter. De houttekening van beukenhout is uiterst uniform en fijn. De poriën zijn klein en gelijkmatig verdeeld. Eerder schreven wij al over het unieke ontwerp en vakkundige fabricage van onze houten bedden. Elk houten bed van Bedaffair is uniek wat betreft kleurnuances en nerfverdeling. Eenvoud is luxe. Mika is een houten bed met minimalistisch design dat uw slaapkamer een persoonlijke stijl geeft.

* Vereiste velden

levertijd 4 - 6 weken

Specificaties houten bed Mika:


Merk: Bedaffair
Type: Mika
Materiaal: Massief kern beuken hout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: 42 cm
Optie: 3 typen hoofdborden


Het houten bed Mika is exclusief matrassen en lattenbodems.


Onderhoud van een houten bed


Voor het onderhoud van een 1 of 2 persoons houten bed Mika en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.


Levering en bezorging


Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage van het houten bed door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze winkel bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.


Afbeelding met bed wijkt af qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten