Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Houten bed VENETIË massief beuken hout Bedaffair

Meer Views

Houten bed VENETIË massief beuken hout Bedaffair

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.630,00

Het tijdloze design van het houten bed VENETIË maakt het een geliefd ledikant. Het bed heeft een stijlvol en luchtig ontwerp. Het massief kernbeuken is veredeld met natuurlijke plantaardige olie. Puur natuur in de slaapkamer. En dat is wel anders met fineer en mdf, waar gifgassen zoals formaldehyde bij vrijkomt.


Kernbeuken is levendiger dan beuken. De prachtige vlammen in het kernbeuken zijn bij elk VENETIË houten bed anders. Het prachtige kernbeuken hout is uniek wat betreft kleurnuances en nerfverdeling. Zodat het elke slaapkamer een warme en natuurlijke uitstraling geeft.


PUUR DUITS VAKMANSCHAP


Het kernbeuken houten bed VENETIË is gemaakt van puur en eerlijk natuurlijk materiaal. Het kernbeuken massief houten bed is ambachtelijk gemaakt in een kleine Duitse werkplaats. Helemaal met de hand. Puur vakmanschap. Dat geldt ook voor de bijpassende nachtkastjes en commodes, die een bijzondere aanvulling zijn op dit bed. Op de foto wordt het bijpassende nachtkastje met 1 lade Amsterdam getoond. VENETIË is een fijn en tijdloos houten bed van ambachtelijke kwaliteit: heerlijk om in te slapen.

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

SPECIFICATIES VAN MASSIEF HOUTEN BED VENETIË:


Merk: Bedaffair
Type: Venetië
Materiaal: Massief kern beuken hout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Dikte massief beuken: ca. 2,5 cm
Hoogte uitstap bedzijde: ca. 40 cm
Inlegdiepte: ca. 14 cm
Hoogte hoofdbord: ca. 92 cmHet Venetië beuken houten ledikant aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN BEDDEN


Voor het onderhoud van het beuken houten ledikant Venetië en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.RECHTSTREEKSE IMPORT UIT DUITSLAND VOOR PRIMA PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING.


Door rechtstreekse en eigen import van dit massief houten bed is de prijs/kwaliteit zeer gunstig. Onze massief houten bedden vind je in diverse stijlen, leverbaar in diverse hout soorten zoals noten, beuken, eiken en wild eiken. Natuurlijk werken we uitsluitend met hout dat FSC-gekeurd is en/of ecologisch is èn uit Europa afkomstig is.LEVERING EN BEZORGING


Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.Afbeelding met bed kan afwijken qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!