Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Latex hoofdkussen FLEXOPILLO MED natuurlatex kussen Dormiente

Meer Views

Latex hoofdkussen FLEXOPILLO MED natuurlatex kussen Dormiente

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 84,00

Een werkelijk heerlijk latex kussen die iedereen past. Het natuurlatex kussen Flexopillo MED is orthopedisch en ondersteund de nek. De natuurlatex vlokken zijn flexibel en hebben een groot aanpassend vermogen voor een heerlijk comfort.
Verkrijgbaar in 40x60 en 40x80 cm. Voor optimaal comfort adviseren wij de maat 40x80 cm.


Bijzonder: de Flexopillo MED is door het strenge Duitse Öko-Test als 'Zeer goed' bevonden afgelopen september 2017 in de hoofdkussen test.


Voordelen van latex kussen Flexopillo Med op een rij:


- Een kussen die voor alle slaapposities geschikt is (buik-, zij- en rugslapers), door licht te schudden direct aanpasbaar aan uw ligcomfort.
- Hoeveelheid natuurlatex vulling is makkelijk te verlagen of te vermeerderen, precies zoals u de hoogte van het kussen wenst.
- Zeer elastisch, lichtjes naverend. Draagt bij aan de spierontspanning in de nek.
- De buitenste kussensloop is wasbaar en gemaakt van extra gereinigde katoen.
- Geschikt voor huisstofmijt allergie patiënten
- Het kussen is in zijn geheel wasbaar (ook de latex vlokken)


TIP: Voor bijpassende kussenslopen en kussenbeschermers hoeft u zich geen zorgen te maken, deze vindt u hier via deze link >


 Streng op schadelijke stoffen getest Gezond en duurzaam Biologisch katoen

* Vereiste velden

levertijd 4 weken

Eigenschappen van latex kussen Flexopillo Med:


Merk: Dormiente
Type: Flexopillo Med
Afmeting: 40x80 of 40x60 cm
Materiaal:
Buitenste kussensloop: Elastisch gebreid katoen, gemaakt van extra sterk gereinigd katoen, om allergiën door schimmelsporen tegen te gaan.
Binnenste kussensloop: 100% katoen
Vulling: 100% natuurlatex vlokken, ca. 1.800 g
Hoogte: 13 cm


Wat is Ökotest


De Duitse Öko-Test is een soort Consumentenbond, waar producten ook getest worden op functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid, wasbaarheid èn uitstoot van giftige stoffen die onze gezondheid en milieu schade toebrengen (iets waar de Nederlandse Consumentenbond geen aandacht aan besteed bij het testen van matrassen en kussens).


VAKMANSCHAP


Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.


DORMIENTE


In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.


MISSIE DORMIENTE


De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.


DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE


De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!