Latex kussen wassen - Hoe onderhoud ik een latex - dons hoofdkussen

Latex kussen wassen - Hoe onderhoud ik een latex - dons hoofdkussen

Wassen: tijk (hoes) en dons

Het kussen kan gewassen worden op maximaal 40 graden. U dient de natuurlatex kern van het kussen te verwijderen. De natuurlatex kern van het kussen mag niet nat worden. Na het wassen droogt u het de hoes van het kussen in de droger met 2 of 3 tennisballen erbij, zodat het dons weer goed wordt losgeklopt. Regelmatig opschudden en luchten.

Natuurlatex kussen met wasbare hoesDe natuurlatex kern van het kussen

De natuurlatex kern van het kussen is onderhoudsvrij. We adviseren u de latex kern niet nat te maken, daardoor kan de latex gaan brokkelen. Als er een vlek op de kern komt, kunt u deze proberen te verwijderen met een zachte, licht vochtige doek met eventueel een ecologisch wasmiddel. Stel de latex kern niet bloot aan direct zonlicht. Daardoor verouderd de latex.
Het onderhoud van een natuurlatex - dons kussen met wasbare hoes is het meest eenvoudig en makkelijk.

Kussenbeschermer

We adviseren u een kussenbeschermer bij dit kussen te gebruiken. Met een kussenbeschermer houdt u uw favoriete kussen schoon en het gaat langer mee. Het maakt uw kussen iets minder los en makkelijker vormbaar. Door de handige rits is de kussenbeschermer makkelijk in het gebruik.
Ook handig voor op reis, voor een schoon gevoel in uw hotel.

De collectie natuurlatex-dons kussens van Bedaffair

Op Bedaffair.nl vind u het assortiment natuurlatex-dons kussens. Via het navigatiemenu surft u eenvoudig door de pagina en kunt u de collectie bekijken, samenstellen en uiteindelijk ook het natuurlatex - dons kussen kiezen die bij u past.

Hebt u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Laat u dan informeren door onze adviseurs, tevens voormalig ambachtelijk beddenmaker. U kunt Bedaffair dagelijks telefonisch bereiken via telefoonnummer 020 - 3031179 of per e-mail via info@bedaffair.nl. U kunt ook terecht in onze Bedaffair winkel. Van dinsdag tot en met zondag geopend om al uw vragen te beantwoorden.

Dit bericht is geplaatst in Onderhoud Op .

Opmerkingen

    Er zijn nog geen reacties onder dit bericht.

Verwerken Opmerking