Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Lattenbodem Flexa Prolana beukenhout

Meer Views

Lattenbodem Flexa Prolana beukenhout

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 169,00

De FLEXA lattenbodem van Prolana is een stevige lattenbodem met 16 extra brede verende latten. De latten zijn gemaakt van onbehandeld beukenhout en liggen in natuurlatex kappen. De frame hoogte van de FLEXA lattenbodem is slechts 3 cm, ideaal voor ledikanten en bedden met een lage inlegdiepte.


Deze lattenbodem heeft minder latten dan onze overige lattenbodems en biedt daardoor een steviger ligcomfort. De afstand tussen de latjes is ca 4 cm. Een hoogwaardige lattenbodem die met name geschikt is voor lichte volwassenen en kinderen.


Product informatie van lattenbodem:


- massief beuken hout, onbehandeld
- 16 extra brede latten
- frame hoogte: 3 cm, dus zeer geschikt voor bedden met geringe inlegdiepte
- gelamelleerde latten in flexibele natuurlatex kappen
- aanbevolen gewicht: tot 70 kg.


FSC Hout uit duurzaam beheerde bossen

levertijd 4 - 6 weken

Belangrijke specificaties van lattenbodem FLEXA:


Merk: Prolana
Type: Lattenbodem stevig
Afmetingen: Alle standaard maten
Materiaal: Frame: ca 3 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Latten: 16 gelamineerd beukenhouten, extra brede, latten in rubber kappen
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 3 cm
Schouder- en lendenzone: nee
Metaalvrij: Ja


Voor wie geschikt?


- Mensen die een massief beukenhouten lattenbodem zoeken met een aangename prijs
- Voor bedden met een geringe inlegdiepte
- Alle matras typen
- Alle ledikanten met draaglatten
- Geschikt voor kinderen en volwassenen tot 70 kg


De Premium kwaliteit van Prolana


Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.


Zorgenloos bestellen en gratis levering


De lattenbodem FLEXA van Prolana is eenvoudig online te bestellen. De lattenbodem FLEXA van Prolana wordt kant-en-klaar geleverd en gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.