Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
LED verlichting sensor met dimmer en bewegingssensoren voor onder het bed MyLight

Meer Views

LED verlichting sensor met dimmer en bewegingssensoren voor onder het bed MyLight

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 84,95

Een veilige en duurzame bedlamp LED verlichting sensor met dimmer en bewegingssensoren voor onder het bed. Deze LED verlichting voor onder het bed heeft 2 bewegingssensoren waardoor de LED verlichting geschikt is voor 2 persoons bedden. Met de dimmer kunt u eenvoudig de hoeveelheid gewenst licht aanpassen aan uw wensen en behoeften. Een veilige en handige verlichting die direct reageert als u uw voeten naast het bed zet of de slaapkamer in loopt.

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

levertijd 1 - 5 werkdagen

Mylight LED verlichting


Wanneer u 's nachts uit bed stapt zal de LED nachtlamp automatisch aangaan om u veilig naar de andere kant van de kamer te begeleiden. De Mylight nachtlamp verlicht automatisch de vloer van uw slaapkamer als u 's nachts het bed uitstapt. U kunt 's nachts het bed uit zonder uw partner wakker te maken en zonder fel licht in het gezicht. Wanneer er geen beweging meer wordt waargenomen zal het licht automatisch uitgaan. U kunt de automatische uitschakeling instellen tussen 30 seconden en 10 minuten.


De voordelen van de LED verlichting met bewegingssensoren en dimmer:


- Reageert alleen wanneer u dat nodig heeft.
- Instelbare lichtsterkte door eenvoudige bedienbare dimmer.
- 's Nachts opstaan wordt probleemloos met de LED verlichting dat speciaal is gemaakt om aan en uit te gaan wanneer u dat nodig heeft.
- Een veilig gevoel 's nachts.
- Als uw voet de grond raakt, wordt de kamer zachtjes verlicht om u veilig naar de andere kant van de kamer te leiden.
- Makkelijk op te zetten.
- Gereedschap is niet nodig.
- Binnen een paar minuten geïnstalleerd met een paar makkelijke stappen.
- Klaar om te bevestigen met 3M zelfklevende tape.

TIP: bekijk dit filmpje hoe eenvoudig en veilig de LED nachtlamp werkt.


Bijgeleverde accessoires en toebehoren


In de doos:  Duidelijke montagehandleing met tekening
Bedlight betsaande uit LED flex strip 2x1.5 meter, 2 sensoren, dimmer, adaptor 12v, kabel, bevestigingsclips.


EAN nummer 5707823561859

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!