Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Massief houten bed Mika met hoofdbord

Meer Views

Massief houten bed Mika met hoofdbord

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.190,00

Het massief houten bed Mika is luxe van eenvoud. Simpele lijnen, heldere vormen en eerlijk materiaal. Puur design dat in werkelijk alle slaapkamers past. Het bed is gemaakt van massief hout uit duurzaam beheerde Duitse wouden. Helemaal met de hand. Puur vakmanschap. Dat geldt ook voor de geïntegreerde poten van het massief houten bed Mika. Een bijzonder detail van massief houten bed Mika.


Massief beuken houten bed met keuze uit 3 type hoofdborden


Stel uw eigen bed samen. Massief houten bed Mika biedt u de keuze uit 3 verschillende hoofdborden. Eenvoudig en snel te bekijken op de afbeeldingen. Makkelijk te kiezen bij opties. Massief houten bed Mika is gemaakt van beukenhout en met een natuurolie behandeld. Beukenhout heeft een licht geelachtige tot roze-bruine kleur. Bij regelmatige inwerking van zonlicht wordt de kleur iets lichter. De houttekening van beukenhout is uiterst uniform en fijn. De poriën zijn klein en gelijkmatig verdeeld. Elk massief houten bed van Bedaffair is uniek wat betreft kleurnuances en nerfverdeling. Mika is een massief houten bed met prachtig design.


Belangrijke eigenschappen Mika bed:


- hoogte 42 cm
- inlegdiepte ca. 15 cm

* Vereiste velden

levertijd 4 - 6 weken

Specificaties van massief houten bed Mika:


Merk: Bedaffair
Type: Mika
Materiaal: Massief kern beuken hout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: 42 cm
Hoogte hoofdbord:
Type Mika10/met open rand: 84 cm
Type Mika/vlak: 92 cm
Type Mika Prima/met vierkante gaten bovenin: 92 cm


Het massief houten bed Mika is exclusief matrassen en lattenbodems.
Het massief houten bed Mika is ook zonder hoofdbord verkrijgbaar.


Stel zèlf uw massief houten bed samen: kies uw eigen hoofdbord


Bij het massief houten ledikant Mika stelt u zelf uw bed samen! Klik op de foto's en bekijk de verschillende hoofdborden. U kiest uw eigen stijl en geeft uw slaapkamer zelf uw persoonlijke stijl.


Onderhoud van een massief houten bed


Voor het onderhoud van een 1 of 2 persoons houten bed Mika en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.


Levering en bezorging


Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage van het houten bed door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze winkel bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.


Afbeelding met bed wijkt af qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.