Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Massief houten bed Piu Dormiente met hoofdeinde metaalvrij (optie kussens)

Meer Views

Massief houten bed Piu Dormiente met hoofdeinde metaalvrij (optie kussens)

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.448,00

Het metaalvrije bed Piu van Dormiente is gemaakt van massief hout en heeft keuze uit meerdere hoofdeinden. Het Piu massief houten bed is bijzonder en met de meest moderne ambachtelijke meubelmakers technieken gemaakt. U kunt het Piu massief houten bed personaliseren naar uw wens en behoefte. Er is keuze uit maar liefst 8 houtsoorten en en 3 hoofdeinden. De hoofdeinden zijn optioneel verkrijgbaar met heerlijke zachte kussens. 


De prachtige afwerking en het authentieke ambachtelijk geven het metaalvrije Dormiente bed een bijzondere en warme uitstraling.


De Piu is ook verkrijgbaar zonder hoofdeinde.


Duurzaam hout

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

Specificaties:


Merk: Dormiente
Materiaal: Piu bed op de foto is in massief kern beuken. Het Piu bed kan in 8 verschillende houtsoorten geleverd worden (houtstalen aanwezig in onze showroom te Amsterdam IJburg)
Afwerking: Biologische olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Duitsland

Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
Hoofdbord: breedte = binnenmaat
Piu 1: gesloten hoofdeinde
Piu 2: Hoofdeinde met meerdere openingen
Piu 3: Hoofdeinde met 2 planken
Hoofdeinde Piu 2 en 3 zijn verkrijgbaar met kussens.
Piu 2 met 2 kussens die verwijderbaar zijn.
Piu 3 met een doorlopend kussen
Stofkeuze kussens: 8 verschillende stofboeken (in onze showroom te Amsterdam IJburg aanwezig)
Buitenmaten:
Breedte: binnenmaat +12cm
Lengte: binnenmaat +12 cm
Hoogte grond onderkant bed: 
23 cm
Inlegdiepte lattenbodem: 16 cm


Het metaalvrij Piu bed met hoofdeinde aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.


Onderhoud van het metaalvrij massief houten bed


Voor het onderhoud van het ecologisch design bed met massief hout en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.


Lees meer over behandeling en onderhoud met natuurlijke olie >


Levering en bezorging


Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.


Alle massief houten kleurstalen en stofstalen zijn in onze showroom aanwezig.


Dormiente - beter natuurlijk slapen


De Dormiente massief houten bedden staan bekend om de werkelijk schitterende en hoge kwaliteit. Bedaffair kiest uitsluitend voor hoge kwaliteit massief houten bedden en hoogwaardige natuurlijke matrassen. Dormiente is daarom een prachtige aanvulling op onze ecologische collectie in de webshop èn in onze winkel te Amsterdam IJburg. Ook bij de massief houten bedden van Dormiente worden zwaar zeer massief hout verwerkt op een manier waar de hoogste standaarden gelden. Elk deel van de massief houten bedden van Dormiente hebben een perfecte pasvorm. Bij het uitzoeken van het hout wordt bijzonder veel waarde gehecht aan de harmonie van de kleur en nervenverdeling. Ook dit toont de bijzondere kwaliteit van Dormiente massief houten bedden. De rondingen van de bedden hebben een perfecte overgang en het houtoppervlak heeft een zijde-achtige, zeer aangename glans.


Dormiente betrekt het massief hout van PEFC gecertificeerde leveranciers. PEFC is een Instituut met waarbog voor duurzaam bosbeheer door een onafhankelijk certificeringssysteem. De Forest Stewardship Council – FSC – is een Organisatie, die het principe garandeerd, dat FSC producten komen uit verantwoord bewerkte bossen en wouden. Dormiente gebruikt voor de massief houten bedden uitsluitend natuurlijke olie en harde was op basis van diverse planten.


Meer over massief houten bedden van duurzaam hout >

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!