Bel ons 020 3031179
0
 
 

Matras kopen Amsterdam

Matras kopen Amsterdam 

U bent op zoek naar een nieuw matras? Bedaffair is het adres voor het kopen van een matras in Amsterdam. Een goed matras is de basis van een goede nachtrust, daarom vindt u in onze collectie alleen matrassen die zijn vervaardigd van natuurlijke topmaterialen (TÜV gecertificeerd) door hoog aangeschreven slaapbedrijven uit Europa. De matrassencollectie is met veel zorg en aandacht samengesteld, zodat er voor elk type slaper een passend matras te vinden is. Bij het samenstellen van het assortiment spelen zaken als gezondheid een milieu een belangrijke rol. Wanneer u besluit uw matras te kopen bij Bedaffair Amsterdam, dan bent u zeker van een duurzaam geproduceerd topmatras voor een verrassend schappelijke prijs.

Matras kopen Amsterdam - onze collectie

Bij het kopen van uw nieuwe matras heeft u een brede keuze in op een verantwoorde manier geproduceerde Eco matrassen voor jong en oud.

  • Bio-Baby matras Een matras voor de allerkleinsten. Dit babymatras is gemaakt van natuurlijk materialen. Daardoor is het zeer veilig en comfortabel.
  • Deluxe natuurlatex matras Door de unieke twee compartimenten samenstelling is dit ergonomische matras aan te passen om de individuele behoefte van de slaper.
  • Junior matras Een speciaal voor kinderen ontwikkeld matras dat is vervaardig van natuurlijke materialen.
  • Basic natuurlatex matras Een matras dat volledig is vervaardigd van plantaardige materialen. Te gebruiken op zowel boxsprings, lattenbodems als spiraalbodems.
  • Natural natuurlatex matras Dit matras is zowel geschikt voor mensen die een van zacht matras houden als voor mensen die de voorkeur hebben voor een stevig matras.
  • Varius pocketveer matras. De afdeklagen van katoen, paardenhaar en wol zorgen voor een perfecte vocht-warmte regulatie.
  • Natuurlatex matras van Yumeko. Gemaakt met en afritsbare tijk.
  • Weet u nog niet precies welk matras u het beste kunt kopen? De slaapspecialisten in onze showroom in Amsterdam staan voor u klaar met eerlijk en gedegen slaapadvies en tips voor het uitkiezen van uw nieuwe matras.

Locatie Amsterdam

U vindt onze matrassenshowroom (120m2) in Woonwarenhuis Design020 aan de Pedro de Medinalaan 89-91 in Amsterdam-IJburg. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt hier gratis parkeren.