Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Matras kopen Heemstede

Matras kopen Amsterdam 

U bent op zoek naar een nieuw matras? Bedaffair is het adres voor het kopen van een matras in Heemstede. Een goed matras is de basis van een goede nachtrust, daarom vindt u in onze collectie alleen matrassen die zijn vervaardigd van natuurlijke topmaterialen (TÜV en QUL gecertificeerd) door hoog aangeschreven slaapbedrijven uit Europa. De biologische matrassencollectie is met veel zorg en aandacht samengesteld, zodat er voor elk type slaper een passend matras te vinden is. Bij het samenstellen van het assortiment spelen zaken als gezondheid een milieu een belangrijke rol. Wanneer u besluit uw matras te kopen bij Bedaffair Heemstede, dan bent u zeker van een duurzaam geproduceerd biologisch topmatras voor een verrassende prijs.

Matras kopen Amsterdam - onze collectie

Bij het kopen van uw nieuwe matras heeft u een brede keuze in op een verantwoorde manier geproduceerde Eco matrassen voor jong en oud.

  • Bio-Baby matras Een matras voor de allerkleinsten. Dit babymatras is gemaakt van natuurlijk materialen. Daardoor is het zeer veilig en comfortabel.
  • Deluxe natuurlatex matras Door de unieke twee compartimenten samenstelling is dit ergonomische matras aan te passen om de individuele behoefte van de slaper.
  • Junior matras Een speciaal voor kinderen ontwikkeld matras dat is vervaardig van natuurlijke materialen.
  • Basic natuurlatex matras Een matras dat volledig is vervaardigd van plantaardige materialen. Te gebruiken op zowel boxsprings, lattenbodems als spiraalbodems.
  • Natural natuurlatex matras Dit matras is zowel geschikt voor mensen die een van zacht matras houden als voor mensen die de voorkeur hebben voor een stevig matras.
  • Elegance pocketveer matras. De afdeklagen van katoen, paardenhaar en wol zorgen voor een perfecte vocht-warmte regulatie.
  • Natuurlatex matras van Dormiente. Keuze uit diverse hardheden en verschillende biologische matrashoezen (tijken).
  • Weet u nog niet precies welk matras u het beste kunt kopen? De slaapspecialisten in onze showroom te Heemstede staan voor u klaar met eerlijk en gedegen slaapadvies en tips voor het uitkiezen van uw nieuwe matras.

Locatie Heemstede

U vindt onze matrassenshowroom (800 m2) aan de Cruquiusweg 27a, 2102 LS te Heemstede. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt hier gratis parkeren.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!