Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Dormiente Matras Natural Eco Komfort biologisch

Meer Views

Dormiente Matras Natural Eco Komfort biologisch

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 849,00

Het heerlijke matras van natuurlatex NATURAL ECO KOMFORT van Dormiente is maar liefst 20 cm dik. Een waarborg voor heerlijk Komfort! De biologisch katoenen tijk is gebreid en voelt heerlijk zacht en aangenaam. Deze soepele zachte jersey matrashoes is dus gemaakt van het schoonste katoen. Katoen dat nog nooit in aanraking is geweest met pesticiden of andere schadelijke stoffen. En dat is fijn om te weten, als je beseft dat katoen het meest bespoten gewas is na de koffieplant.


Het NATURAL ECO KOMFORT matras van Dormiente heeft een uitzonderlijke flexibiliteit en puntelasticiteit dat het hoogste comfort biedt en ook waarborgd. De kern van het Dormiente matras is gemaakt van natuurlatex restproducten. Deze natuurlatex vlokken worden herbruikt en omgezet tot een volwaardig natuurlatex matras kern. Het resultaat: een 1-zône natuurlatex matras met goed en prettig ligcomfort.


Door hergebruik van de natuurlatex vlokken heeft Dormiente een zeer duurzame en milieuvriendelijke matrasproductie opgezet. Dormiente zorgt ervoor dat de natuurlijke grondstoffen optimaal gebruikt worden, waardoor bovendien de NATUREL ECO KOMFORT matrassen een uitstekende prijs - kwaliteit hebben.


Kom je gauw eens proefliggen?


Eigenschappen Natural Eco Komfort matras:


- Dikte: ca. 20 cm
- Type: 1-zône matras
- Hardheid: medium flexibel


Gezond, schoon en duurzaam Biologisch katoen Natuurlijke materialen

* Vereiste velden

levertijd 2x 90x200 cm en 1x 160x210 cm op voorraad / overige maten 4 - 6 weken

BELANGRIJKE SPECIFATIES VAN HET NATURAL ECO KOMFORT MATRAS:


Merk: Dormiente
Afmetingen: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk neem hiervoor contact met ons op.
Kleur: Off white
Kern: 18 cm 100% natuurlatex met 1 zone
Tijk: Variant 3A, gemaakt van 100% biologisch gebreid katoen, waarbij biologische wol is meegestikt.
Totale matrashoogte: ca. 20 cm
Geschikt voor: Rugslapers en zijslapers.
Hardheid: Flexibel medium 
Partnerversie: Niet mogelijk


Zorg voor een goede bescherming onder uw matras met een matrasbeschermer op uw bedbodem.


KeerbaarHet matras is keerbaar.
Garantie: 5 jaar op materiaal en fabricage fouten (waaronder 3 jaar CBW garantie; Bedaffair is erkend lid)
Onderhoud: Laat uw matras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw matras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw matras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Keurmerken: Latex: QUL 
Katoen GOTS, kbA gecertificeerd (Kontrolliert biologische anbau), scheerwol, kbT gecertificeerd (Kontrolliert biologische Tierhaltung)


VAKMANSCHAP


Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.


DORMIENTE


In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.


MISSIE DORMIENTE


De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.


DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE


De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten