Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Matrassen

Bij Bedaffair zijn we gespecialiseerd in natuurlatex matrassen en pocketvering matrassen afgedekt met puur natuurlijke materialen. Bedaffair heeft een collectie 1- en 2 persoons matrassen van ecologische en biologische materialen in verschillende lengte- en breedte maten. We werken met standaard maten en daarnaast kunnen we elke gewenste afmeting op maat maken.

Makkelijk en veilig online bestellen of bezoek onze showroom

U kunt alle matrassen makkelijk en veilig bestellen via onze webshop. Ook kunt u op veel matrassen uitgebreid proefliggen, testen en proberen in onze 800 m2 showroom te Heemstede (Haarlem). Bij ons kunt u vrij en gratis parkeren voor de deur.
De natuurlatex matrassen van ons eigen merk Bedaffair zijn als beste getest door het strenge Duitse keurmerkinstituut TÜV Rheinland op duurzaamheid, CO2 neutraal produceren, bijzonder comfort-verbredende vlakte-elasticiteit en fantastische ligeigenschappen.
De natuurlatex matrassen van Dormiente worden in Duitsland gemaakt in de eigen fabriek. De Dormiente matrassen worden eveneens streng getest op schadelijke stoffen en bezitten onder andere het QUL keurmerk. Dormiente biedt een 30 dagen proefslapen mogelijkheid (bekijk de voorwaarden bij de matrassen)
De natuurlatex matrassen van Yumeko worden in Nederland gemaakt. Deze natuurlatex matrassen zijn voorzien van het GOTS en QUL keurmerk en hebben een 100 nachten thuis testen mogelijkheid (bekijk de voorwaarden bij de matrassen).
De SKOON pocketveer matrassen zijn handgemaakt in Nederland en opgebouwd uit krachtig hoogkwalitatief Zweeds verenstaal en omringd met natuurlijke materialen zoals paardenhaar, kameelwol, vlas/hennep vezel, biologisch wol, biologisch katoen.

Kies uw eigen matras of laat u persoonlijk informeren door Arend Vaders, voormalig ambachtelijk beddenmaker

De matrassen zijn geschikt voor zowel zij-, rug-, buik- als omni-slapers. U kiest de matras die bij u past op basis van uw bedbodem, uw lengte en gewicht, uw lichaamsvorm en uw persoonlijke voorkeur. Onze adviseur is voormalig ambachtelijk beddenmaker geweest en kan u begeleiden met zijn specialistische vakkennis.