Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Babymatrassen en kindermatrassen natuurlijke materialen

Laat uw kind elke avond heerlijk slapen op een schoon, veilig en comfortabel matras. Veilig slapen betekent een baby matras of kindermatras dat stevig en ondersteunend is en opgebouwd is uit natuurlijke materialen.Vrij van schadelijke stoffen. Een waarborg voor schoon, veilig en gezond slapen van uw baby, peuter of kind.

Bij Bedaffair vindt u de schoonste, veilige, handgemaakte biologische kindermatrassen.

Zoek je een matras op maat gemaakt? Bij Bedaffair kunnen diverse kindermatrassen in elke maat en vorm gemaakt worden. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.