Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Bedaffair

Sinds 1993 maken de eigenaren Arend en Marjolein van Bedaffair consequent bedden en matrassen van natuurlijke materialen. Bedaffair probeert de natuurlijk kringloop van onze aarde te begrijpen en te respecteren. Daarom werken wij uitsluitend met ecologische en biologische materialen. Toen wij startten waren wij de eerste die biologisch gecertificeerd katoen gingen verwerken in matrassen. Toen waren we pioniers, tegenwoordig zien we dat 'groene producten' meer en meer algemeen wordt.

De collectie natuurlatexmatrassen en eco matrassen die we hebben samengesteld zijn bovenal betaalbaar. Bedaffair kiest voor betaalbare eco matrassen zodat meer mensen gezond en schoon kunnen slapen. Een ander kern thema van onze collectie matrassen is de variaties in onze bedden. Wij geloven niet in "één bed voor iedereen". Daarom vindt u in ons assortiment een brede keuze aan ecologische en natuurlatex matrassen.

Jaren van ervaring en expertise in ergonomisch design is nodig om matrassen en lattenbodems te creëren zoals uit die vindt in onze collectie. Bij Bedaffair streven we ernaar om onze klanten het allerbeste, in termen van duurzaamheid en verantwoorde productie processen, gecertificeerde biologische natuurlijke materialen en ergonomische overwegingen in design en grondstoffen te bieden.