Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Prolana

Ongeveer 25 jaar van ons leven brengen we slapend door. Of we goed slapen en uitgerust wakker worden, hangt van meerdere faktoren af. Prolana is een pionier op het gebied van biologische, natuurlijke matrassen en toppers. Het bedrijf ontwerpt, innoveert en produceert 100% ambachtelijk en 100% ecologisch sinds 1987. Prolana wil haar klanten uitsluitend de hoogste kwaliteit bieden op het gebied van nachtrust. Overtuig uzelf.

Voorjaarsactie 15% korting op alle Schlaf-Line matrassen!

Tijdelijk ontvangt u 15% korting op de Schlaf-Line matrassen van Prolana. In onze 800 m2 showroom ontvangt u direct 15% korting op uw aankoop. 
Wilt u graag online bestellen? Dat kan! Neemt u hier direct contact met ons op via email info@bedaffair.nl of telefoon 0233036897.

Uw gegarandeerde zekerheid als u kiest voor een Prolana matras:

- 100 dagen proefslapen, bent u niet tevreden dan kan het matras retour of omgeruild worden voor een ander Prolana matras
- Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS en QUL
- Gratis levering bij u thuis, waarbij wij uiteraard elke hygiënemaatregel in acht nemen.

Uniek in Nederland en exclusief bij Bedaffair: de unieke matrassen uit het topsegment van Prolana. De Prolana Schlafline en Superior matrassen collectie is, in onze prachtige, 800 m2, showroom te Heemstede te voelen en te ervaren.

Neem gerust alvast een kijkje bij de verschillende modellen uit de Prolana matrassen collectie.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!