Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Prolana

Ongeveer 25 jaar van ons leven brengen we slapend door. Of we goed slapen en uitgerust wakker worden, hangt van meerdere faktoren af. Prolana is een pionier op het gebied van biologische, natuurlijke matrassen en toppers. Het bedrijf ontwerpt, innoveert en produceert 100% ambachtelijk en 100% ecologisch sinds 1987. Prolana wil haar klanten uitsluitend de hoogste kwaliteit bieden op het gebied van nachtrust. Overtuig uzelf.

Uw gegarandeerde zekerheid als u kiest voor een Prolana matras:

- 100 dagen proefslapen, bent u niet tevreden dan kan het matras retour of omgeruild worden voor een ander Prolana matras
- Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS en QUL
- Gratis levering bij u thuis, waarbij wij uiteraard elke hygiënemaatregel in acht nemen.

Uniek in Nederland en exclusief bij Bedaffair: de unieke matrassen uit het topsegment van Prolana. De Prolana Schlafline en Superior matrassen collectie is, in onze prachtige, 800 m2, showroom te Heemstede te voelen en te ervaren.

Neem gerust alvast een kijkje bij de verschillende modellen uit de Prolana matrassen collectie.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.