Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Team 7

Ergonomie wordt vaak verbonden aan stoelen oftewel een ergonomische zitplaats. Team 7 vindt ergonomie net zo belangrijk in de slaapkamer: een ergonomisch ontwikkelde stoel of bureau kan rugproblemen en rugpijn voorkomen. Een ergonomisch ontwikkeld slaapsysteem ook. Wij gaan ervan uit dat u meer tijd doorbrengt op uw matras dan op uw werk.

Als dit niet zo is, dan is het wellicht nog belangrijker om een ergonomisch geoptimaliseerd slaapsysteem te overwegen. De spanning op de tussenwervelschijven is erg hoog in de zitpositie, doordat deze continue belast wordt. De optimale regeneratie of herstel van de ruggewervel neemt normaliter plaats tijdens onze slaap. En geoptimaliseerd ergonomisch, horizontale ondersteuning van de ruggewervel helpt de tussenwervelschijven om zich weer met vocht te vullen en zich te stretchen en het geeft uw rug de kans om zich weer 'op te laden’. Dit is van essentieel belang, hoe beter de matras het lichaam ontvangt, hoe beter het herstel van de ruggewervel tijdens de slaap.

Het Team 7 AOS slaapsysteem bestaat uit vier verschillende elementen. Bij de productie van het Team 7 slaapsysteem wordt zeer sterk de nadruk gelegd op het gebruik van natuurlijke duurzame materialen. Hout, natuurlatex, tencel, scheerwol en de bijbehorende keurmerken verzekeren u van een gezond slaapsysteem dat vrij is van schadelijke stoffen.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!