Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Team 7

Ergonomie wordt vaak verbonden aan stoelen oftewel een ergonomische zitplaats. Team 7 vindt ergonomie net zo belangrijk in de slaapkamer: een ergonomisch ontwikkelde stoel of bureau kan rugproblemen en rugpijn voorkomen. Een ergonomisch ontwikkeld slaapsysteem ook. Wij gaan ervan uit dat u meer tijd doorbrengt op uw matras dan op uw werk.

Als dit niet zo is, dan is het wellicht nog belangrijker om een ergonomisch geoptimaliseerd slaapsysteem te overwegen. De spanning op de tussenwervelschijven is erg hoog in de zitpositie, doordat deze continue belast wordt. De optimale regeneratie of herstel van de ruggewervel neemt normaliter plaats tijdens onze slaap. En geoptimaliseerd ergonomisch, horizontale ondersteuning van de ruggewervel helpt de tussenwervelschijven om zich weer met vocht te vullen en zich te stretchen en het geeft uw rug de kans om zich weer 'op te laden’. Dit is van essentieel belang, hoe beter de matras het lichaam ontvangt, hoe beter het herstel van de ruggewervel tijdens de slaap.

Het Team 7 AOS slaapsysteem bestaat uit vier verschillende elementen. Bij de productie van het Team 7 slaapsysteem wordt zeer sterk de nadruk gelegd op het gebruik van natuurlijke duurzame materialen. Hout, natuurlatex, tencel, scheerwol en de bijbehorende keurmerken verzekeren u van een gezond slaapsysteem dat vrij is van schadelijke stoffen.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon, zeer groot , zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar. Wilt u liever privé onze winkel bezoeken? Dat kan! Uniek is onze service 'Privé winkelen'. Maak direct een afspraak!

Onze openingstijden zijn:

dinsdag – vrijdag 9:30 – 17:30 uur
zaterdag 9:30 – 17:00 uur

Wij staan telefonisch, per email of in onze 800 m2 winkel, voor u klaar met antwoorden op de meest gestelde vragen of voor een persoonlijk matras advies op maat.

U bent zowel online als in onze ruime 800 m2 showroom van harte welkom.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
T. 0233036897
E. info@bedaffair.nl

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!