Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Paardenhaar matrassen

Een van de beste en natuurlijke materialen voor een matras of topdekmatras is paardenhaar. Doordat de paardenhaar hol van binnen is, kan er een luchtstroom doorheen. En dit zorgt voor een optimale ventilatie. Daarnaast geeft de holle structuur van paardenhaar een matras een flexibel en comfortabel gevoel. En blijft de matras altijd droog, zomer en winter. Ontdek het belang van een goede ventilatie en het inademen van gezonde lucht. 

Uw gegarandeerde zekerheid als u kiest voor een SKOON bed of matras:

- 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk
- Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS
- Proefslaap mogelijkheid, binnen 3 maanden kunnen wij de veerkern van het matras voor u wijzigen tegen kostprijs

Op maat gemaakte matrassen of in standaard maten

Bedaffair heeft een collectie paardenhaar matrassen in diverse lengte- en breedte maten. We werken met standaard maten en daarnaast kunnen we elke gewenste afmeting op maat maken.

Paardenhaar in natuurlatex matrassen en pocketveer matrassen

Wij bieden paardenhaar matrassen met natuurlatex kernen en paardenhaar pocketveer matrassen.

Ongeveer 25 jaar van ons leven brengen we door in de slaapkamer. Veel mensen schenken daarom extra aandacht aan de gebruikte materialen. In de slaapkamer willen we dat de lucht die we inademen zo schoon en gezond als mogelijk is. Kies dan voor puur natuurlijke materialen.
Een paardenhaar matras, topdekmatras of topper heeft unieke en prettige eigenschappen wat slapen betreft.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.