Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Matrassen

Bij Bedaffair zijn we gespecialiseerd in natuurlatex matrassen en pocketvering matrassen handgemaakt van puur natuurlijke materialen. Bedaffair heeft een collectie 1- en 2 persoons matrassen van ecologische en biologische materialen in verschillende lengte- en breedte maten. We werken met standaard maten en daarnaast kunnen we elke gewenste afmeting op maat maken.

Welkom bij de grootste 100% natuurlijke beddenwinkel van de Benelux

In onze 800 m2 showroom kunt u veel matrassen uitproberen en testen. Het Bedaffair team is gespecialiseerd, vakkundig en service gericht.
De Bedaffair natuurlatex matrassen zijn als beste getest door het strenge Duitse keurmerkinstituut TÜV Rheinland op duurzaamheid, CO2 neutraal produceren, bijzonder comfort-verbredende vlakte-elasticiteit en fantastische ligeigenschappen.
De natuurlatex matrassen van Dormiente worden in Duitsland gemaakt in de eigen fabriek. De Dormiente matrassen worden eveneens streng getest op schadelijke stoffen en bezitten onder andere het QUL keurmerk. Dormiente biedt een 30 dagen proefslapen mogelijkheid (bekijk de voorwaarden bij de matrassen). En hebben 5 jaar garantie.
De SKOON pocketveer matrassen worden, onder specificatie van de eigenaren van Bedaffair, handgemaakt in Nederland. De thermisch geharde Zweedse pocketveren zijn in diverse hardheden verkrijgbaar. De Skoon matrassen zijn opgebouwd met 100% natuurlijke materialen zoals paardenhaar, kameelwol, vlas/hennep vezel, biologisch wol, biologisch katoen. De matrassen van Skoon hebben altijd 25 jaar garantie.

Kies uw eigen matras of laat u persoonlijk informeren door onze deskundige adviseurs

De matrassen zijn geschikt voor zowel zij-, rug-, buik- als omni-slapers. U kiest de matras die bij u past op basis van uw bedbodem, uw lengte en gewicht, uw lichaamsvorm en uw persoonlijke voorkeur. Onze adviseur hebben ruime ervaring en zijn getraind door een voormalig ambachtelijk beddenmaker geweest en kan u begeleiden met zijn specialistische vakkennis.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.