Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Merken

De beste ecologische merken

Bedaffair.nl heeft een collectie met de beste ecologische merken bedden en matrassen van heel Europa. Zoals de Duitse topmerken zijn Dormiente, Prolana en Holzmanufaktur. De Oostenrijkse merken Team 7 en Moosburger. En de Nederlandse merken Skoonbeds en Bedaffair. Stuk voor stuk merken welke kwaliteit voor kwantiteit kiezen. En dat betekent ambachtelijke kwaliteit, uniek comfort, vrij van schadelijke stoffen en 100% duurzaam. Kortom slapen op Europees geproduceerde bedden met een trendy design èn een belangrijke meerwaarde. Elk product uit onze collectie wordt met de hand gemaakt. Veelal zelfs per order op maat gemaakt. De kwaliteit is buitengewoon hoog. Zowel ethisch als esthetisch. Bekijk de gehele collectie voor alle ecologische merken en modellen.

Alle bedden en boxspring merken

Het assortiment boxsprings is niet zo uitgebreid als bij de bedden. De eigenaar van Bedaffair, Arend Vaders, is voormalig ambachtelijk beddenmaker geweest. Sinds 1994 heeft hij boxsprings van natuurlijke materialen gemaakt. In 2013 heeft hij, met een reden, de overstap van Zwaag (N-H) naar een eigen winkel te Amsterdam gemaakt. Elke Skoon boxspring wordt op specificatie van Arend met de hand op maat gemaakt in Zuid-Nederland.

De bedden en ledikant merken komen uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Holzmanufaktur, Hasena en Team 7 zijn slechts enkele merken uit dit assortiment. In onze collectie vindt u eveneens bedden voor senioren of met een speciale comforthoogte.

Matrassen merken

De collectie eco matrassen bestaat uit Europese merken, met een eigen ambachtelijke werkplaats, en dus van hoge kwaliteit. De prijs van een eco matras variëert van betaalbaar met een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding, tot hoog maar met een onovertroffen kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Skoon is bijvoorbeeld een merk met duurdere matrassen van zeer hoge Nederlands ambachtelijke kwaliteit, waar de matrassen een garantie hebben van maar liefst 25 jaar. Prolana en Dormiente daarentegen hebben een uitgebreide collectie waar de prijs van een matras een lager start bedrag heeft.

Door de diversiteit in de eco matrassen collectie is er bij Bedaffair.nl een matras voor iedereen. Bekijk de collectie matrassen voor het volledige aanbod.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!