Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Bedaffair

Sinds 1994 hebben de eigenaren van Bedaffair, Marjolein en Arend, veel pionierswerk gedaan op het gebied van ecologische bedden en matrassen. Als eerste in Nederland voerden zij, in een familiebedrijf, een ambachtelijke, duurzame boxspring en pocketveer matrassen productie, waar uitsluitend gebruik werd gemaakt van natuurlijke materialen. In 2006 waren zij de allereerste fabrikant die biologisch katoen introduceerden in matrassen en boxsprings, een jaar later werd biologische wol geïntroduceerd.

In 2013 hebben zij het familiebedrijf verlaten en de stap gezet naar een eigen, 800 m2 grote, ecologische beddenwinkel te Heemstede (Haarlem). Diverse duurzame samenwerkingen zijn opgestart met, voor hen reeds bekende, kleine, duurzame, ambachtelijke werkplaatsen in Duitsland en Nederland. De zorgvuldig uitgekozen collectie van het eigen merk Bedaffair, bestaat uit massief houten bedden, boxsprings, pocketveer matrassen, natuurlatex matrassen en toppers. U vindt de Bedaffair collectie online en in de prachtige winkel te Heemstede (Haarlem). Elk Bedaffair product voldoet 100% aan de eisen en principes van Marjolein & Arend. Duurzaam en lokaal geproduceerd in Nederland en Duitsland. 100% ecologisch. 100% ambacht. 100% schoon. Puur Dutch design bedden en buitengewoon comfortabele matrassen.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.