Bel ons 020 3031179
0
 
 

Holzmanufaktur

SUMMERSALE bij Bedaffair!

Op zoek naar een nieuw nachtkastje, een massief houten bed? Pak dan nu uw kans! Tijdelijk profiteert u van 10% korting op de volledige collectie van het Duitse kwaliteitsmerk Holzmanufaktur!

Hoe werkt het?
- Bestel direct online, uw korting wordt zichtbaar in de winkelwagen nadat u een product heeft besteld.
- Of kom snel naar de Bedaffair winkel te Amsterdam IJburg. 10% Korting wordt verrekend op elk Holzmanufaktur product Zoek uw favoriete Holzmanufaktur product in de zoekfunctie of blader door onderstaande pagina's en grijp uw kans op mooie korting!

Holzmanufaktur

Het prachtige Duitse merk Holzmanufaktur bestaat al sinds 1979. Bij Holzmanufaktur kunnen we werkelijk spreken van perfectie en meesterlijk ambacht. En dat is te zien aan de details, afwerking en uiteindelijk het meubel of bed. Het bedrijf is gevestigd in Stuttgart en er werken meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens. Zelfs een kokkin en wisselende stagiaires van meubelmakers opleiding zijn eveneens actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem direct contact op, wij helpen u graag verder.