Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Moosburger

Het Oostenrijkse familiebedrijf Moosburger is al meer dan 100 jaar actief in verwerking van natuurlijke vezels. Sinds 1980 heeft Moosburger zich gespecialiseerd in paardenhaar. De paardenhaar matrassen, paardenhaar topdekmatrassen, toppers en paardenhaar kussens en hoofdkussens worden wereldwijd met veel plezier gebruikt door vele duizenden mensen.

Moosburger is de enige Europese verwerker van paardenhaar die zowel het reinigen, kammen en verwerken tot matras, topmatras en kussens in eigen beheer heeft. Bovendien zijn alle tijken (hoezen) van Moosburger artikelen gemaakt van biologisch katoen en dus extra vriendelijk voor de huid en het milieu. Het grote ademende vermogen van paardenhaar matrassen, toppers, kussens en zelfs dekbedden geven zomer en winter een niet te evenaren comfortabel en droog slaapklimaat voor iedereen.

Klik hier en bekijk de prachtige bedrijfsfilm van Moosburger; met beelden van het bedrijf, het dorp aan de Bodensee en meer >

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.