Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Prolana

Sinds 1987 produceert Prolana bedden en beddengoed vrij van schadelijke stoffen. Al meer dan 30 jaar is Prolana pionier op het gebied van ecologische slaap producten en heeft zich sterk ingezet voor Fair trade natuurlatex. Het is dan ook niet vreemd dat Prolana op dit moment zelfs 's werelds markleider is op het gebied van Fair trade natuurlatex. Ook de Nederlandse Consumentenbond heeft Prolana ontdekt, wat resulteerde in een 'Beste uit de test' benoeming voor het kindermatras Lara Plus.

In Nederland is Prolana een relatief onbekend merk, dat komt doordat ecologisch èn weldadig, slaapcomfort in Nederland erg onbekend is. Prolana is een Duits kwaliteitsmerk met een team van 45 mensen en een productieoppervlakte van 3000 m2. Al vele jaren heeft Prolana fans in veel Europese landen waaronder Zwitserland en Frankrijk.

Prolana voelen en zien bij Bedaffair

De prachtige ecologische slaap producten zoals de handgemaakte natuurlatex Schlafline en Superior matrassen, diverse dekbedden en diverse kussens, kunt u in Nederland, uitsluitend bij Bedaffair te Heemstede zien en voelen. Laat u verrassen door de fantastische prijs / kwaliteit verhouding, de mooie ambachtelijke kwaliteiten en buitengewone grote ecologische assortiment* van het prachtige Duitse kwaliteitsmerk Prolana.

*Online collectie wordt wekelijks verder aangevuld. Zoekt u een specifiek product? Neem direct contact met ons op >

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.