Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Skoon

De SKOON toppers, pocketveermatrassen en boxsprings van natuurlijke materialen zijn een oer-Hollands product. Elke pocketveer matras, topper en/of boxspring wordt handgemaakt in Nederland. Volgens specificatie van Bedaffair's eigenaar Arend Vaders, voormalig ambachtelijk beddenmaker. Sinds 1994 werkt Arend Vaders al met natuurlijke materialen zoals paardenhaar, wol, katoen, kameelwol, vlas, hennep en massief onbewerkt beukenhout.

De natuurlijke materialen van de SKOON boxspring, zoals katoen, wol en vlas, zijn biologisch gecertificeerd. Volgens het keurmerk GOTS. Dan weet u zeker dat ze nog nooit in aanraking zijn geweest met nare chemicaliën of pesticiden.

Voorjaarsactie 15% korting op de gehele SKOON collectie!

Tijdelijk ontvangt u 15% korting op de volledig collectie van SKOON. Zowel bij uw online bestelling als in onze 800 m2 showroom ontvangt u direct 15% korting op uw aankoop.
Uw gegarandeerde zekerheid als u kiest voor een SKOON bed of matras:

- 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk
- Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS
- Proefslaap mogelijkheid, binnen 3 maanden kunnen wij de veerkern van het matras voor u wijzigen tegen kostprijs

Bovendien hebben de handgemaakte biologische toppers, boxsprings en pocketveer matrassen een verrassend goede prijs-kwaliteit verhouding. Een SKOON boxspring wordt opgebouwd met puur natuurlijke materialen zoals scheerwol, vlas, kameelhaar, paardenhaar en katoen. De natuurlijke eigenschappen van onze grondstoffen zorgen dat u het nooit te koud noch te warm heeft in uw bed. De temperatuurregulatie en ventilatie van toppers, pocketveermatrassen en boxsprings van natuurlijke materialen is buitengewoon. En dat is nog niet alles, een SKOON boxspring of matras heeft 25 jaar garantie. Informeer direct naar de mogelijkheden of neem contact op voor zeer vakkundig advies van onze ambachtelijk beddenmaker.