Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Skoon

De Skoon boxsprings van natuurlijke materialen zijn een oer-Hollands product. Elke pocketveer matras, topdekmatras en/of boxspring wordt handgemaakt in Nederland. Volgens specificatie van Bedaffair eigenaar Arend Vaders, voormalig ambachtelijk beddenmaker (sinds 1994).

De natuurlijke materialen van de Skoon boxspring, zoals katoen, wol en vlas, zijn biologisch gecertificeerd. Dan weet u zeker dat ze nog nooit in aanraking zijn geweest met nare chemicaliën of pesticiden.

De Skoon boxsprings van natuurlijke materialen zijn dus een oer-Hollands product. Bovendien hebben deze handgemaakte biologische boxsprings en pocketveer matrassen een verrassend goede prijs-kwaliteit verhouding. Een Skoon boxspring wordt opgebouwd met puur natuurlijke materialen zoals bio-scheerwol, biologisch vlas, kameelhaar, paardenhaar en 100% biologische katoen. De natuurlijke eigenschappen van onze grondstoffen zorgen dat u het nooit te koud noch te warm heeft in uw bed. De temperatuurregulatie en ventilatie van boxsprings van natuurlijke materialen is buitengewoon.