Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Onderdekens

Het onderscheid tussen een onderdeken en een topdekmatras of topper is de dikte. Een onderdeken is dunner en soepeler en wordt door ons geadviseerd als u de soepelheid of puntelasticiteit van een matras wil behouden. Voor een topdekmatras is deze mogelijkheid wat lastiger vanwege de opbouw en de dikte.

Bedaffair kiest voor natuurlijke onderdekens die gemaakt zijn duurzame biologische materialen. Onze collectie is opgebouwd uit bijvoorbeeld katoen, kapok, wol, kameelhaar en zijde. Onze turf onderdekens zijn wereldwijd uniek en worden veel gebruikt bij bescherming van elektromagnetische straling en het verbeteren van de slaap bij hooggevoeligheid.

- Wilt u uitgebreid advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.