Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Split-toppers

Waarom een Split-Topper bij Bedaffair?

Een splittopper verhoogt uw slaapcomfort en verlengt de levensduur van uw heerlijke matras. Een split-topper is ideaal voor gebruik op een 2-persoons elektrisch verstelbare boxspring of verstelbare bodem. U kunt heerlijk ontspannen lezen of televisie kijken, terwijl uw partner rustig kan gaan slapen of rusten. Een splittopper verhoogd uw ligcomfort.

Een split-topper verhoogd uw comfort in bed

Kies bij een verstelbaar tweepersoonsbed voor een split-topper. Een splittopper maakt het mogelijk om de twee hoofdeinden afzonderlijk van elkaar in hoogte af te stellen. Het splittopper beweegt gemakkelijk mee met de verstelbare boxspring of verstelbare bodem. Een ander voordeel is dat er geen vervelende naad in het midden van het bed ontstaat. Een split-topper is geschikt om op alle soorten matrassen te leggen. Of u nu een eco natuurlatex matras, pocketveer matras, latex matras of pocketvering matras heeft.

Een splittopper is gemaakt van pure natuurlijke materialen en volgen uw lichaamsvormen

Een split-topper van natuurlijke materialen biedt uitstekende ventilatie en garandeert een optimale lichaamsondersteuning en ligcomfort.  De splittoppers van Bedaffair zorgen altijd voor een goede drukverdeling, hebben een aangenaam aanrakingsvlak en bieden een langere levensduur van uw matras.

Split-toppers in verschillende diktes en afmetingen

Bedaffair biedt splittoppers in verschillende diktes en afmetingen. U kunt uw splittopper volledig afstemmen op de maat van uw boxspring of ledikant. De split-topper is voorzien van een kern van gekruld paardenhaar en omhuld met biologisch katoen een biologische wol of kameelwol. Wat een optimale ventilatie en hoog luxueus ligcomfort waarborgd.

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!