Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Wollen topdekmatras

Wol is een prachtig materiaal. Bedaffair kiest voor onderdekens en topdekmatrassen van biologisch wol. Scheerwol, merino wol, kameelhaar en alpca wol.  Een wollen topdekmatras of matrasbeschermer is duurzaam omdat het bijzonder sterk is. Al onze wolsoorten zijn biologisch gecertificeerd en komen van gecontroleerde biologische dierhouderijen. Biologische scheerwol, merino wol, kameelhaar of alpaca wol, de wolsoorten waar Bedaffair voor kiest zijn 100% schoon, zeer duurzaam en hebben een lage impact op milieu of samenleving.

Met een eco wollen topdekmatras of matrasbeschermer, voelt het matras nooit klam of nat aan. Wol ventileert en laat de topdekmatras of matrasbeschermer ademen. Wol reguleert de temperatuur, het wordt nooit te koud of te warm. Schapenwol, merino wol, kameelhaar en alpaca wol zijn elastisch, en vormbaar naar uw lichaam, ze zijn zowel waterafstotend, vuilafstotend als brandwerend. Een wollen topdekmatras of matrasbeschermer neutraliseert zelfs giftige stoffen zoals zoutzuur en zwavelzuur. Daarnaast is een wollen topdekmatras of matrasbeschermer antistatisch en zo heeft een wollen topdekmatras of matrasbeschermer absoluut een heilzame werking voor het lichaam.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.