Ophalen en recyclen oud matras is een service bij Bedaffair

Ophalen en recyclen oud matras is een gratis service bij BedaffairUw oude matras ophalen en recyclen

U kunt uw oude matras(sen) meegeven aan Bedaffair als wij uw nieuwe matras komen brengen. Bij uw aankoop in de webshop of in onze winkel te Amsterdam IJburg kunt u dit aan ons doorgeven. Het afvoeren van een 1-persoons matras kost € 15 en een 2-persoons matras (vanaf 140 breed) kost € 30.

Wat te doen met uw oude matras?

Bij de aankoop van een nieuw matras, zal de oude matras moeten worden afgevoerd. Vanaf 2 jaar oud, wordt een (petrochemisch, polyether, traagschuim) matras gezien als chemisch afval. En moet om deze reden aangeboden worden bij een aanbiedstation of de milieustraat van uw woonplaats. Hier zijn in bepaalde gemeenten speciale containers voor matrassen beschikbaar, bij anderen komt bij het grof huishoudelijk afval.

Retourmatras en MatrasRecyclingEurope

Vanuit o.a. milieustraten ontvangen de Nederlandse bedrijven Retourmatras en MatrasRecyclingEurope matrassen om te recyclen.

Bedaffair helpt oud matras recyclen

Bedaffair neemt uw oude matras mee retour! Bedaffair zorgt voor de juiste afvoer van oude matrassen in samenwerking met de milieustraat Amsterdam Oost. Zo wordt uw oude matras ontleed in textiel, foam en metaal en worden grondstoffen teruggewonnen.

Dit bericht is geplaatst in Matrassen Op .

Opmerkingen

    Er zijn nog geen reacties onder dit bericht.

Verwerken Opmerking