Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Prolana onderdekens

Actie Prolana eco onderdekens van natuurlijke materialen

Tijdelijk 25% voordeel op alle natuurlijke onderdekens van Prolana*

De natuurlijke dekbedden van het Duitse kwaliteitsmerk Prolana zijn, ieder seizoen, heerlijk om onder te slapen. Handgemaakt in eigen huis in een prachtige omgeving vlakbij de Bodensee. Alle onderdekens zijn gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen, helemaal ecologisch en vrij van chemicaliën.

Materialen: katoen, scheerwol, kameelhaar, zijde

Pak uw voordeel en profiteer van deze aanbieding! Bekijk de eco onderdekens hieronder >


*Geldig tot 3 oktober 2018

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.