Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Rol lattenbodem massief hout Prolana (verkrijgbaar in veel afmetingen)

Meer Views

Rol lattenbodem massief hout Prolana (verkrijgbaar in veel afmetingen)

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,00

De rol lattenbodem bestaat uit massief essenhouten latten die door stevige katoenen banden worden vastgehouden. Deze rol lattenbodem van essenhout is bijzonder stevig en duurzaam in gebruik. Een rol lattenbodem is ideaal voor bedden met een bijzonder lage inlegdiepte. Maar ook voor kinderbedden of een bed in caravan of boot. De massief essenhouten latten van de rolbodem ondersteunen het matras en hebben geen flexibiliteit. De rol lattenbodem is 1,5 cm hoog en de latten zijn ca. 4,5 cm breed. Geschikt voor ieder bedtype met draaglijsten. 


Essenhout is een fijne houtsoort om te bewerken. Het is stevig en taai. Het massieve essenhout splintert niet en is goed bestand tegen zuren en alkalische stoffen (transpiratievocht).


De afstand tussen de latten draagt bij aan een goede ondersteuning van het matras net als de 2 stevige katoenen banden die meer naar het midden liggen (in vergelijking met Dormiente rolbodems).


De rollattenbodem is verkrijgbaar in de lengtematen 200, 210 en 220 cm.


Eigenschappen rol lattenbodem:


Materiaal: essenhout en katoen
Hoogte: 1,5 cm
Breedte lat: ca 4,5 cm
Breedtematen: alle voorkomende maten
Lengtematen: 200, 210 en 220 cm


FSC hout uit duurzaam beheerde wouden

* Vereiste velden

levertijd 6 - 8 weken

SPECIFICATIES VAN ROL LATTENBODEM MASSIEF HOUT:


Merk: Bedaffair
Type: Rol lattenbodem
Materiaal: Massief essenhout en een stevig katoenen band
Hoogte: ca 1,5 cm
Breedte lat: ca. 4,5 cm
Afmetingen: in alle standaard afmetingen verkrijgbaar
Herkomst: Duitsland


Ecologische meerwaarde


Alle gebruikte materialen van de rol lattenbodem zijn hernieuwbare grondstoffen. Massief essenhout komt van duurzaam beheerde Duitse wouden en is FSC gecertificeerd. De materialen blijven 100% natuurlijk, de hout oppervlakte is onbewerkt.


DE PREMIUM KWALITEIT VAN PROLANA


Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!