Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Röwa Lattenbodem LUXUS draadloos verstelbaar

Meer Views

Röwa Lattenbodem LUXUS draadloos verstelbaar

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.227,00

De draadloos verstelbare LUXUS lattenbodem van Röwa is zo flexibel dat het volkomen aangepast kan worden aan elke positie of houding. Het bevat ook een automatische schouderaanpassing en uniek gebogen latten, dit geeft de perfecte hoeveelheid vering wat de lattenbodem nodig heeft om zich aan uw lichaam aan te passen.
Ook heeft de LUXUS een geheugensysteem waarmee u uw 4 favoriete posities van de lattenbodem kunt opslaan. Deze lattenbodem is ideaal voor een ontspannende en diepe slaap, zonder storing van kabels of elektromagnetische velden. 


Elke Röwa lattenbodem wordt getest op de duurzaamheid van het product en mogelijke verontreinigende stoffen door onafhankelijke instituten. Een waarborg voor een gegarandeerd, gezond, ligcomfort voor elk individu. Daarnaast is de kwaliteit zo hoog en duurzaam dat de lattenbodems zeer lang meegaan en deze ook behouden blijft.


VOORDELEN VAN DE LATTENBODEMS VAN RÖWA  • Het heeft een robuuste massief beukenhouten frame

  • Het bevat stabiele en zeer elastische veerstrips

  • Verstelbaar naar uw persoonlijke slaapbehoeftes, van kop tot teen

  • Het heeft een automatische schouderaanpassing voor een comfortabele ligging

  • Vrij van storende elektromagnetische velden

  • Geheugenfunctie: Er kunnen 4 favoriete posities worden opgeslagen.

* Vereiste velden

levertijd 4 - 6 weken

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN ELEKTRISCH VERSTELBARE LATTENBODEM LUXUS:


Merk: Röwa
Type: Lattenbodem met liftfunctie
Materiaal: Frame: ca 10 cm beukenhout massief, latten: gelamineerd beukenhout
Schouderaanpassing: automatisch
Verstelbaar: Ja
Afstandbediening: inclusief houder en een geheugenfunctie.
Hardheid: Individueel instelbaar in bekken- en taillezône
Metaalvrij: Ja
Extra:
- Licht: verlichting onder het bed
- Inclusief matrasbeugel voor voeteneinde
- Versterkte uitvoering met middelgordel: bij breedte van 120 cm en 140 cm


PRINCIPE VAN RÖWA


Het principe van Röwa berust onder andere op hoogwaardige kwaliteit voor de klant. Achter elk product zit een hele wereld. Een voorbeeldige constructie, het beste materiaal, technische en ambachtelijke perfectie. Rössle & Wanner produceert hoogwaardige bedden en bedsystemen – en is marktleider op het gebied van handmatig en motorisch verstelbare lattenbodems. Röwa staat ook bekend om hun garantie van 100 jaar lang kwaliteit voor elk ligcomfort. Dit kunnen ze waarmaken doordat ze werken met pure ambacht en vakmanschap. Röwa werkt ook alleen maar samen met echte experts binnen de ergonomie en onafhankelijke instituten om hun producten te testen op verontreinigende stoffen en de duurzaamheid van elk individueel product.

Daarnaast is milieuvriendelijkheid nog een belangrijk aspect binnen het principe. Röwa kan met elk serienummer van elke lattenbodem het product volgen tot in de detail, zelfs vanaf de boom waar het hout vandaan kwam. Dit ook om de duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Elk product is bij hun ‘thuis’ geproduceerd. De complete ontwikkeling, vervaardiging en montage van de producten vindt plaats in hun fabriek in Mössingen. Aan de voet van de Schwäbische Alb produceren zij “Made in Germany“ in de hoogste kwaliteit en met bijzondere aandacht voor het verwerkte materiaal. Het beukenhout halen ze bijvoorbeeld uitsluitend uit de omliggende bossen.


RÖWA VERSTELBARE LATTENBODEMS


Doordat de verstelbare lattenbodems van Röwa werken op batterijen, is het product vrij van elektromagnetische velden. Dit zorgt voor een optimale ontspanning tijdens uw slaap zonder storingen. Daarnaast is de lattenbodem ook draadloos, vrij van kabels en kan het dus overal neer worden gezet in de kamer. 
Bovendien gaan de lattenbodems van Röwa lang mee, ze blijven u ondersteunen door elke situatie en levensfase. Ze blijven gegarandeerd levenslang goed, onder andere doordat de lattenbodems minimaal zevenvoudig gelijmd zijn.
Verder, is het product zo flexibel dat de bodem met elke houding mee ademt. Dankzij de afstandbediening kunt u de lattenbodem ook zelf draadloos verstellen, aangepast op uw persoonlijke slaap. Maar ook voor als u even een boek wil lezen of gewoon met de voeten omhoog wilt zitten.


Oftewel alles wat u nodig heeft voor een unieke, duurzame slaapervaring. 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.