Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Rozenzeep luxe en biologisch

Meer Views

Rozenzeep biologisch

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,45

Deze diepgeurende luxe rozenzeep ruikt niet alleen heel intens, maar is ook nog eens heel verzorgend. Vooral voor de droge en rijpere huid is deze zeep heel geschikt. Daarnaast werkt de biologische rozenolie harmoniserend en opbeurend.


Gun uzelf de luxe van echte rozenzeep


Rozenolie is een heel kostbare olie. Voor een milliliter rozenolie zijn al gauw 1200 rozen nodig. Voor de rozenzeep is hier een veelvoud van nodig, dus dat zijn heel wat rozen. De rozenzeep ruikt dan ook wel heerlijk!


Dit recept is ontwikkeld voor een rozenzeep met echte rosa damascena olie, gedragen door roosgeranium, koolroos (rosa centifolia) en palmarosa.


> Alle Werfzeep zeepjes passen door de brievenbus en worden verstuurd in een brievenbuspakketje. Lekker goedkoop met verzenden!

Levertijd: Direct leverbaar

levertijd Direct leverbaar

Rozenzeep biologisch


Deze diepgeurende luxe rozenzeep ruikt niet alleen heel intens, maar is ook nog eens heel verzorgend. Vooral voor de droge en rijpere huid is deze zeep heel geschikt. Daarnaast werkt de biologische rozenolie harmoniserend en opbeurend.


Gun uzelf de luxe van echte rozenzeep


Rozenolie is een heel kostbare olie. Voor een milliliter rozenolie zijn al gauw 1200 rozen nodig. Voor de rozenzeep is hier een veelvoud van nodig, dus dat zijn heel wat rozen. De rozenzeep ruikt dan ook wel heerlijk!


Dit recept is ontwikkeld voor een rozenzeep met echte rosa damascena olie, gedragen door roosgeranium, koolroos (rosa centifolia) en palmarosa. Deze luxe zeep geurt intens naar roos en is zeer verzorgend voor de droge en rijpere huid.


Een diepgeurende rozenzeep voor de echte rozenliefhebber.


Verwen uzelf met de biologische en handgemaakte bloesemzeep of verras een geliefde, oma, moeder of vriend met een origineel cadeau.
Bedaffair eco bed en bad producten waarmee je elke dag ontspannen begint en afsluit.

Ingrediënten:
Amandelolie, cacaoboter, Campo Sur olijfolie, Shea butter.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!