Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Sale

SHOWROOM SALE

Bij Bedaffair.nl zorgen we er altijd voor dat we de nieuwste collectie in huis hebben. Daardoor hebben we weer diverse mooie voordelige producten en showroommodellen in de aanbieding en daar laten we u graag van profiteren. U kunt er zeker van zijn dat onze aanbiedingen in absolute topstaat zijn en uiteraard krijgt u de volledige garantie op deze artikelen.

Shop nu eenvoudig en snel en profiteer van onze aanbieding op matrassen, topdekmatrassen, bedden en beddengoed. Uw korting kan oplopen tot 40%!
Regelmatig worden er nieuwe items toegevoegd.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.