Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Splittopper Elegance

Meer Views

Splittopper Elegance

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.050,00

Als u gebruik maakt van een verstelbare boxspring of lattenbodem, kunt u gebruik maken van split toppers om het comfort van uw bed te verhogen. Bij de splittopper Elegance kan iedere matras helft onafhankelijk van elkaar bewegen. De Elegance split topper wordt handgemaakt in de eigen werkplaats van Skoon in Nederland. Puur vakmanschap. Geniet van puur natuurlijke slaapcomfort die de splittopper Elegance u brengt. voor verstelbare bedden en boxsprings. Verhoog het comfort van uw matras met splittopper Elegance, en zowel u als uw partner kan onafhankelijk van elkaar het matras bewegen.Puur natuurlijke splittopper voor extra comfort 


De uiterst comfortabele Skoon splittoppers van natuurlijke materialen voegen direct extra natuurlijk comfort toe aan uw matras. De Elegance split topper maakt uw bed helemaal af. Het geeft een heerlijk zacht en comfortabel gevoel. De Elegance split topper heeft een kern van puur vernadeld veerkrachtig paardenhaar welke omhuld is met zuivere scheerwol en een tijk van 100% katoen.

* Vereiste velden

levertijd 4-6 weken

Als u gebruik maakt van een verstelbare boxspring of lattenbodem, kunt u gebruik maken van split toppers om het comfort van uw bed te verhogen. Bij de splittopper Elegance kan iedere matras helft onafhankelijk van elkaar bewegen. De Elegance split topper wordt handgemaakt in de eigen werkplaats van Skoon in Nederland. Puur vakmanschap. Geniet van puur natuurlijke slaapcomfort die de splittopper Elegance u brengt. voor verstelbare bedden en boxsprings. Verhoog het comfort van uw matras met splittopper Elegance, en zowel u als uw partner kan onafhankelijk van elkaar het matras bewegen.


Puur natuurlijke splittopper voor extra comfort 


De uiterst comfortabele Skoon splittoppers van natuurlijke materialen voegen direct extra natuurlijk comfort toe aan uw matras. De Elegance split topper maakt uw bed helemaal af. Het geeft een heerlijk zacht en comfortabel gevoel. De Elegance split topper heeft een kern van puur vernadeld veerkrachtig paardenhaar welke omhuld is met zuivere scheerwol en een tijk van 100% katoen. 


Specificaties:


Merk: Skoon
Type: Splittopper van natuurlijke materialen
Materiaal: Vernadeld paardenhaar (800 g/m2), scheerwol (500 g/m2)
tijk van 100% katoen.
Geschikt voor: iedereen
Maten: Alle standaard maten en op aanvraag in elke maat leverbaar
Comfort: Luxe
Dikte split topper: 4 cm
Geschikt voor: Verstelbare boxsprings en lattenbodems


Kleur: Off white
Keerbaarheid: Het topdekmatras is keerbaar, bruikbaar aan beide zijden.
Hygiënisch: Huismijtproof en schimmelwerend, geschikt voor allergie patiënten.
Onderhoud: Laat uw topdekmatras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan. 
Keer uw topdekmatras iedere 2 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal. 
Gebruik een goede molton om uw (topdek)matras, zodat deze zo schoon en droog mogelijk blijft. 
Het topdekmatras nooit stofzuigen. Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Garantie: Standaard 3 jaar CBW garantie


De voordelen van splittopper Elegance:


- Heerlijk comfortabel en ideaal als oplossing voor de tussen-naad van matrassen.
- Opmaken van het bed wordt veel makkelijker. Geen zwaar matras meer die opgetild moet worden.
- Beschermt het matras.
- Kan makkelijk vervangen worden indien daar behoefte aan is en het bed kan behouden blijven.
- Verlengt de levensduur van uw bed.
- Geeft een comfortabeler en zachter gevoel.
- Door de demping van de puur natuurlijke materialen wordt uw ondersteuning gestabiliseerd. 


Waarom Skoon


Skoon is puur Dutch Duurzaam Design. Superieur slaapcomfort dat staat voor een koninklijke nachtrust. Speciaal voor u op maat gemaakt door de authentieke beddenmakers van Skoon. Gepersonaliseerd naar uw unieke slaapbeleving, lichaamsproporties en persoonlijke stijl.

Een bed voor wie het beste niet genoeg is


Skoon beds komt van het Noord-Hollandse woord ‘Skoon’. Dat staat voor mooi, schoon en aantrekkelijk. Zij ontwerpen handgemaakte bedden voor liefhebbers van luxe, duurzaamheid, comfort en persoonlijkheid. Dit is een bed voor wie het beste niet genoeg is.

Luxe kan niet zonder duurzaamheid


Een weldadige nachtrust, premium kwaliteit, uitmuntend vakmanschap, koninklijk comfort, aantrekkelijk Dutch design en pure luxe, belooft Skoon u zonder meer. Luxe kan echter niet zonder duurzaamheid. Daarom houden ze rekening met volgende generaties: in de materialen en de productie.

Bedden op maat volledig gepersonaliseerd


Skoon heeft een eigen premium collectie. Bovenal maken ze bedden op maat. Volledig gepersonaliseerd naar wens van de eigenaar. Bijvoorbeeld klassiek of modern. Uitgevoerd in ’s werelds fijnste natuurlijke materialen. Stof, leder, hout, metaal. Met oog voor het kleinste detail.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.