Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Stralingsvrij slapen mobiel alpenden nachtconsole arve hout

Meer Views

Stralingsvrij slapen mobiel alpenden nachtconsole arve hout

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,90

WERELDPRIMEUR… met deze nachtconsole kunt u voortaan zo goed als stralingsvrij slapen! Gebruikt u uw mobiel als wekker of is het noodzakelijk dat u uw mobiel 's nachts bij u heeft? Door de hoogfrequente pulserende straling van uw mobiel of smartphone, doordat deze continue contact blijft zoeken met de Wifi-router, wordt het met klem afgeraden uw mobiel 's nachts naast uw bed te houden.


Met de Alpenden nachtconsole kunt u uw mobiel nu gerust naast uw bed leggen, 100% bereikbaar blijven en uw wekker functie blijven behouden. En u slaapt gezond en 100% stralingsvrij.


Onderzoek van de Duitse Bundeswehr Universiteit in München voor hoogfrequentie-, microgolven- en radartechniek toont aan dat de Alpenden Nachtconsole straling van mobiele telefoons en smartphones tot 100 procent afschermt. En dat geeft een betere nachtrust, die tevens veilig en gezond is.


Hoe gebruik ik de Alpenden Nachtconsole?


- Bekijk dit korte filmpje hoe u de Alpenden Nachtconsole gebruikt >


Specificaties:


- 100 Mm staal, poedercoat (verkrijgbaar in zwart, wit en silvergrijs)
- Gewicht ca. 1,5 kg
- Wordt geleverd met handgemaakte sokkel en deksel van massief Alpenden of arve hout
- Geschikt voor alle gangbare mobiele telefoons
- 3 doorgangen aan de onderkant voor het doorvoeren van kabels t.b.v. het opladen
- Ca. 10 g verpakte Alpenden of arve hout schaafsel
- 10 Ml 100% natuurzuivere etherische Alpenden of arve hout olie, waterdamp gedestilleerd


- Lees meer over de wetenschappelijk aangetoonde helende werking van Alpenden of Arve olie >

* Vereiste velden

levertijd Direct leverbaar

Hoe werkt de Alpenden nachtconsole?


- Alpenden nachtconsole op een stabiele ondergrond zetten.
- Mobiel in de sleuf aan de binnenkant van de console steken.
- Bij het opladen van de mobiel de kabel via de opening aan de onderzijde doorsteken.
- De opening van de Alpenden nachtconsole van de slaapplaats wegdraaien.
- Als laatste, enkele druppels van de meegeleverde Alpenden of Arve olie op het Alpenden schaafsel druppelen. Na enige minuten verspreidt zich de aangename en weldadige lucht in de kamer.


- Voor een extra voorraad of als het flesje Alpenen of Zirbe etherische olie op is adviseren wij deze originele 100% zuivere Alpenden olie.


De originele Alpenden of Arve etherische olie


Uitsluitend de beste kwaliteit Alpenden of Arve etherische olie. Vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod wordt echte natuurzuivere Alpenden of Arve etherische olie zelden aangeboden. Vaak wordt het met andere dennen-oliën vermengd. De etherische Alpenden of Arve olie bij Bedaffair is 100% originele etherische Alpenden of Arve olie. Deze etherische olie wordt door middel van waterdampdestillatie uit de naalden, twijgen, sappen en het massieve hout gewonnen.


De etherische olie van Alpenden of Arve hout werkt op:


- Slecht slapen / slaapklachten - het verbeterd de slaapkwaliteit
- Vermindert het aantal hartslagen en verlaagt de bloeddruk (reductie van hartslagen ca. 3.500 slagen/dag)
- Verbetert de concentratie
- Ontstekingsremmend
- Verbetert het algemeen welzijn
- Heerlijke aangename geur - verbeterd het binnenklimaat.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon, zeer groot , zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar. Wilt u liever privé onze winkel bezoeken? Dat kan! Uniek is onze service 'Privé winkelen'. 

Uniek: Privé winkelen bij Bedaffair, de hele winkel voor u alleen!

Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Willen wij u zo goed mogelijk te helpen én zo veilig mogelijk biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u en uw partner als enige klant verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

Onze openingstijden zijn:

dinsdag – vrijdag 9:30 – 17:30 uur
zaterdag 9:30 – 17:00 uur

Wij staan telefonisch, per email of in onze 800 m2 winkel, voor u klaar met antwoorden op de meest gestelde vragen of voor een persoonlijk matras advies op maat.

U bent zowel online als in onze ruime 800 m2 showroom van harte welkom.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
T. 0233036897
E. info@bedaffair.nl

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!